Main fundraiser photo

Lost Connections Renaissance 2020

Donation protected
De grootste kanten sluier ter wereld verbeeldt de zoektocht naar onze Verloren Verbindingen en de wens deze te helen.

Door Corona werden tentoonstellingen gecanceld. Ik, Ellis Schoonhoven werd daardoor geïnspireerd om een korte film te maken, mijn eerste online tentoonstelling, zodat iedereen -gratis- tegelijkertijd en wereldwijd getrakteerd en geïnspireerd zou kunnen worden met voeding voor de ziel. De urgentie om het verhaal te vertellen was groot.
 
Dankbaarheid resoneert met mij.
Lost Connections ontstond een jaar geleden. Bij mij werd het zaadje geplant en daarna mocht het uitgroeien, gedragen door zoveel mooie mensen. De urgentie om ons te verbinden, opnieuw te verbinden met onszelf, de natuur, elkaar en met de essentie van ons bestaan was sterk voelbaar bij mij. Ik hoefde alleen maar te luisteren. Afstemmen, ontvangen, doorgeven, VERBINDEN.

Drie weken geleden ging mijn eerste korte film Lost Connections in première, -ontstaan door Corona omdat tentoonstellen niet mogelijk bleek - opgenomen op een waanzinnig mooie rauwe locatie in de Papierfabriek Nijmegen.  Met passie, moed en een beetje naïviteit heb ik mijn bescheiden spaarrekening aangesproken.  Op 16 november om 8.00 ging de film online op het YouTube kanaal Lost Connections.

Ik buig voor alle fantastische co-creators in dit project. Wereldwijd hebben vrouwen zich verbonden door de woorden Lost Connections in goud in hun eigen taal te borduren op een kussen. Iedereen is een belangrijk onderdeel in het geheel, zoals elke draad in kant een verbinding is. Ik ben jullie zo dankbaar.
In het bijzonder Shura Glasmacher die steeds meer is meegegroeid en naast mij is komen staan, de handwerksters die 9 maanden met naald en draad verbinding hebben gemaakt - met de sluier en met elkaar - de lost connections sisters voor de verbinding wereldwijd en de donateurs van kant waaronder Mia Wegh, Museum de Kantfabriek, Fries Museum en de Papierfabriek voor het vertrouwen en de kans.

Met Lost Connections heb ik - voor nu - mijn missie volbracht. Lost Connections mag nu gaan groeien: met fysieke tentoonstellingen in 2021, met een film behind the scenes en met een film over de vrouwen die zich wereldwijd hebben verbonden. Een oproep zal eind december geplaatst worden om met vele vrouwen in verbinding te komen en zo een geweldig energetisch veld te creëren.

RENAISSANCE 2020 It's time to re-connect.

Ik hoop dat de film je raakt en inspireert,Love Ellis

De hele productie is zelf gefinancieerd.
Een kleine (of iets grotere ) donatie is een geweldige steun om met Lost Connections verder te kunnen. Ik houd je uiteraard graag op de hoogte van het hele project en de toekomstige tentoonstellingen.

Organizer

Ellis Schoonhoven
Organizer
Nijmegen, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.