Main fundraiser photo

Lockdown portetten voor Lesbos

Donation protected
De Coronacrisis raakt ons allemaal.  Hoe moeilijk deze periode ook is, ik zie in mijn eigen omgeving allerlei mooie dingen gebeuren waar ik  blij van word.  Mensen proberen het hoofd boven water te houden en verzinnen de mooiste dingen om elkaar te helpen of verbinding met elkaar te houden. De onderlinge solidariteit is ongekend groot. 

Tegelijkertijd word ik verdrietig als ik denk aan de situatie van de vluchtelingen op de Griekse eilanden. Hun situatie was natuurlijk al verschrikkelijk, maar deze mensen kunnen niet eens in quarantaine om zichzelf te beschermen.  Die 'luxe' hebben wij in Nederland gelukkig wel. Wij zitten veilig achter onze ramen in onze veilge huizen. 

Dit bracht mij op het idee voor deze fundraising. Met Lockdown portretten voor Lesbos, maak ik een portret van jou en/of je dierbare(n) vanachter het raam. Zo lopen we geen risico dat we elkaar besmetten en maak ik van jou een mooie foto die helemaal past bij de situatie van nu.  Een groot deel van de opbrengst van dit project gaat naar Because we carry, een organisatie die heel goed werk verricht in de kampen op Lesbos. 

Het minimumbedrag voor een portret is € 20,-. Vanaf dat bedrag bepaal je de prijs van het portret helemaal zelf.  70% van de opbrengsten schenk ik aan Because we carry.  De zwart wit portretten worden gemaakt voor het raam van je eigen woning of werkplek in Leiden of directe omgeving. Wil je meer mensen uit je gezin of bedrijf gefotografeerd hebben, geef dan dat aan in je reactie. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te plannen.  

Dank en liefs,
Leonie

Voorbeeldfoto

Donations 

 • Erik Van der helm
  • €26 
  • 4 yrs

Organizer

Leonie van der Helm
Organizer
Leiderdorp, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee