La Barca overwint Corona

Lieve mensen,
 
Het hoge woord moet er maar meteen uit: La Barca maakt een moeilijke periode door en juist nu hebben we u harder nodig dan ooit. Onze inkomsten zijn door de Coronamaatregelen weggevallen en de kosten lopen door. Vandaar dat we uw steun op dit moment heel erg hard kunnen gebruiken.
 
We zijn La Barca begonnen uit de liefde voor het koken en de Italiaanse keuken. En we waren zelfverzekerd genoeg om te denken dat we Goes en omstreken vanuit deze passie iets te bieden hebben. Wij hebben dan ook een behoorlijke berg trots opzij moeten zetten om dit te kunnen vragen. We zetten namelijk liever een bord geurende pasta, een pizza of een mooi glas wijn voor uw neus.
Dit willen we in de toekomst wèl graag voor u blijven doen, daarom vragen we u om hulp, ondanks dat we dat niet makkelijk vinden.
 
De overheid heeft diverse steunmaatregelen aangekondigd, maar de meeste hiervan betreffen uitstel van betaling en komen de tweede helft van het jaar alsnog op ons af.
Een tegemoetkoming van 4000 euro lijkt heel wat. Echter, dit dekt maar een klein deel van alle uitgaven die iedere ondernemer heeft. Vandaar deze schreeuw om hulp.
 
Verschillende vrienden en gasten gaven ons het duwtje in de rug om een crowdfunding actie te starten. We hopen dit met uw medewerking tot een succes te maken, zodat de deuren van La Barca ook na deze crisistijd open blijven en we onze authentieke Italiaanse gerechten voor u kunnen blijven serveren.
 
Wij hopen dat meerdere (horeca)bedrijven in Goes ons gaan volgen, want er zijn veel meer bedrijven die met hun rug tegen de muur staan.
Goes is een prachtige, authentieke stad met een breed aanbod van leuke en uiteenlopende winkels en horecagelegenheden, die ook voor toeristen aantrekkelijk zijn. Deze bedrijven helpen allemaal mee om Goes tot die fijne plek te maken die het is, maar het moet voor zowel de inwoners als de toeristen wel aantrekkelijk blijven en geen lege stad worden. Samen staan we sterk. 
Daarom:
Aan iedereen die La Barca een warm hart toedraagt, zouden we willen vragen of u een vrijwillige donatie wilt doen. Deze hoeft niet groot te zijn, want met kleine giften kunt u ons al helpen.
Met uw medewerking hopen wij dit tot een succes te maken, zodat de deuren van La Barca ook na deze crisistijd open blijven en we onze authentieke Italiaanse gerechten voor u kunnen blijven serveren.
Doneren mag anoniem, op naam, groot, of klein. En heel belangrijk: doneert u niet dan vinden we u uiteraard nog net zo aardig als voorheen en bent u ook nog steeds van harte welkom na de coronamaatregelen.
En als u iets voor òns doet, willen natuurlijk wel graag iets terug doen. Daarom organiseren wij in het najaar een avond voor alle ‘Vrienden van La Barca’, ongeacht uw donatie. We zijn blij met alle steun, met elk bemoedigend woord en iedere euro is er één.
 
Hopelijk kunt u snel weer bij ons aanschuiven om een gerecht te kiezen van onze nieuwe menukaart. Wij zitten uiteraard niet stil nu en zijn o.a. druk bezig met deze nieuwe kaart. Zo kunnen wij u ook in de toekomst blijven verrassen en kunt u de passie waarmee wij onze gerechten bereiden blijven proeven.
We kunnen niet wachten om weer op de oude vertrouwde manier contact met u te hebben.
 
Alvast bedankt,
 
Ab en Marjan Harpe
Diego, Elisa, Marco, Kaylee, Juana en Linde van het La Barca team

Donations (60)

 • Marco en Petra willen snel weer komen eten :)
  • €25 
  • 4 yrs

Organizer

Ab Harpe
Organizer
Middelburg, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.