Quin

Lieve mensen,

Op 17 november vorig jaar kreeg Quin een hersenbloeding en kwam de wereld van Quin, Inge, Rudolf en zusje Zora volledig op zijn kop te staan. Ruim negen maanden heeft Quin gevochten voor zijn leven. Hebben zijn ouders, Rudolf en Inge, hem continu liefdevol bijgestaan om hem te verzorgen en te helpen herstellen. Maar deze week werd duidelijk dat zijn lichaam op was en zijn hersens te beschadigd. Op 1 september om 11.11 uur is Quin op dertienjarige leeftijd overleden.

Jullie begrijpen dat zowel Rudolf als Inge de afgelopen verschrikkelijke maanden niet in staat zijn geweest te werken. Dat betekent ook dat hun gezamenlijk inkomen aanzienlijk is gezakt. Daarom vragen wij als vrienden en familie van Rudolf en Inge jullie hulp.

Hulp om ervoor te kunnen zorgen dat Quin de uitvaart kan krijgen die hij verdient. Een uitvaart die Rudolf en Inge verdienen voor hun zoon. Verder willen we Rudolf, Inge en zusje Zora alle rust en tijd gunnen om te kunnen rouwen en om alle trauma’s van de afgelopen periode te verwerken. Tijd voor zichzelf en elkaar te kunnen nemen. We hopen ze met jullie hulp een financiële buffer te kunnen geven, zodat ze hier de tijd voor kunnen nemen.

Geef als je kan en als je wilt.

Je kunt helpen via deze site. Heel veel dank voor je support ❤️

Alle liefs, namens de vrienden en familie van Quin

Organizer and beneficiary

Familie En vrienden van Quin
Organizer
Landsmeer
Rudolf Voorhoeve
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.