Konstutställning Annorlunda

Annorlunda vill verka för acceptans av de grupper som faller utanför samhällsnormen. Vår vision är att med hjälp av kultur kunna motverka polarisering och jobba för inkludering. Att mötas över konst och kultur som väcker medvetenhet kring andra människor tror vi kommer att öka förståelsen och att den förståelsen i sin tur skapar ringar på vattnet i form av ökat välbefinnande hos de som inte alltid blir sedda eller förstådda. Dessa människor som känner så är fler än man tror.

Projekt Annorlunda är ett konstevenemang på temat “annorlunda” med analog konst, stillbildsfoto, grafisk konst och skulptur. Det kommer även att visas konstfilm, minidokumentärer/reportage och finnas föreläsare, workshops och underhållare. Vi vill också jobba med ljussättning och scenografi för att skapa en annorlunda miljö kring konsten, lite som att kliva in i ett annat universum. Evenemanget är ett kärleksbrev och en hyllning till det som inte hör till normen i allt från skönhet till livsstil. Som grädden på moset passar vi också på att lyfta fram duktiga men oetablerade unga konstnärer just för att understryka att det här är konst för alla.

Vi hänvisar till de globala målen för hållbar utveckling om §3 God hälsa och välbefinnande, §5 Jämlikhet, §10 Minskad ojämlikhet och §16 Fredliga och inkluderande samhällen och menar att vi har en effektiv plan för att bidra till att komma närmare att uppnå dem.

Fundraising team: Annorlunda Team (2)

Annie Carlsson
Organizer
Täby, AB, Sweden
Margona Saari
Team member
Raised kr300 from 1 donation

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.