justitie doorgelicht voor meer rechtvaardigheid

"Justitie Doorgelicht: Een Onthullend Verslag van de Gebrekkige Werking van Ons Rechtssysteem"

Beste medestanders van gerechtigheid,

Ik sta vandaag voor u als auteur van een dringend en belangrijk boek - "Justitie Doorgelicht". Met dit boek wil ik een onverbloemd beeld schetsen van de slechte werking en gebrek aan voldoende kennis binnen ons huidige rechtssysteem. Het is hoog tijd dat de maatschappij weet hoe slecht het werkelijk gaat bij justitie en hoe dit een verwoestende impact heeft op talloze levens.

In "Justitie Doorgelicht" richt ik de schijnwerpers op de tekortkomingen en disfunctionele aspecten van ons rechtssysteem. Van rechters die partijdig zijn tot een algehele gebrek aan voldoende kennis en begrip van de complexiteit van zaken; we kunnen niet langer zwijgen over deze problemen. Het is cruciaal dat we het debat openen en streven naar een rechtssysteem dat de principes van gerechtigheid en gelijkheid weerspiegelt.

Om deze belangrijke boodschap naar een breder publiek te brengen, heb ik uw steun nodig. Met uw bijdrage aan deze crowdfundingcampagne kunnen we "Justitie Doorgelicht" drukken en uitgeven. Uw steun zal helpen om de stem te versterken van zij die dagelijks worstelen met een systeem dat hen in de steek laat. Samen kunnen we de waarheid blootleggen en een oproep tot actie doen om het rechtssysteem ten goede te veranderen.

Laten we ons verenigen in deze strijd voor gerechtigheid en hervormingen in ons rechtssysteem. Uw steun zal een krachtige boodschap sturen naar beleidsmakers, rechters en de gehele samenleving. Samen kunnen we een verschil maken, zodat ons rechtssysteem rechtvaardiger en effectiever wordt.

Help alstublieft "Justitie Doorgelicht" tot leven te brengen door bij te dragen aan deze crowdfundingcampagne. Laten we samen streven naar een rechtssysteem dat de waarden van gerechtigheid, onpartijdigheid en gelijkheid omarmt.

Dank u wel voor uw steun en toewijding aan een rechtvaardigere samenleving.

Zelfs een kleine bijdrage kan ervoor zorgen dat het boek er komt en dat er aandacht komt van de media. Als er meer dan het benodigde bedrag is, kan ik grotere oplages laten drukken en een budget gebruiken voor reclame te voeren, dat het boek door zoveel mogelijk mensen gelezen wordt.

Met hoopvolle groeten,

Gert COPPENS- Auteur van "Justitie Doorgelicht"

Donations (2)

 • Anonymous
  • €20 
  • 23 d
 • Sandra De Brauwer
  • €20 
  • 2 mos
Become an early supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

Organizer

Gert COPPENS
Organizer
Lievegem

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.