In Memory of Husejn Bisha

Në kujtim të veprës  dhe jetës së  teologut dhe humanistit z. Husejn Bisha.
Në luftën e egër me sëmundjen e Covid 19, ndër të shumtët që e humbën betejen më këtë sëmundje ishte edhe teologu e humanisti z. Husejn Bisha.
Husejn Bisha u nda nga jeta në moshën 50 vjeçare, ishte bashkëshorti i Samres, babai i Aminës, Muhamedit dhe Sumejes. Ai tërë jetën e vet ia kushtoi veprës më të bukur njerëzore-bamirësisë. Ishte  njeri me zemër të madhe, shembull i jashtëzakonshëm i njeriut të dashur, ku gjithmonë e gjente mënyren për tu ndihmuar njerëzve në nevojë.
Ishte themelues i Fondacionit Nur, i cili ka ndihmuar me qindra refugjatë të ardhur në Ulqin nga Kosova në kohën e luftës, nismëtar për ndërtimin e dy kulteve fetare, në Bojk dhe Shtegvash, hapjes së gjimnazit "Drita", si dhe shumë iniciativave të ndryshme në ndihmë të atyre që kishin nevojë.
Nisur nga qëllimi i mirë i disa bashkëvendësve në diasporë dhe vendlindje kemi menduar që familjes së të ndjerit t'i gjendemi pranë financiarisht për tejkalimin e vështirësive të paraqitura me rastin e humbjes se tij, me qëllim që veprat e nisura nga ai të mos ndalen këtu.
Shpresojmë që qëllimi ynë i mirë të has në mirëkuptimin tuaj.
Ju faleminderit dhe Zoti u shpërbleft!

In memory of the work and life of the theologian and humanist Mr. Husejn Bisha.

In the fierce battle with the disease of COVID-19, among the many who lost the battle with this disease was the theologian and humanist Mr. Husejn Bisha.

Husejn Bisha passed away at the age of 50, he was the husband of Samra, the father of Amina, Muhamed and Sumeja. He devoted his whole life to the most beautiful human work — charity. He was a man with a big heart, an extraordinary example of a loved one, where he always found a way to help people in need. He was the founder of the Nur Foundation, which helped hundreds of refugees who came to Ulcinj from Kosovo during the war, the initiator of the construction of two religious’ cults, in Bojk and Shtegvash, the opening of the High School "Drita", as well as many different initiatives in aid of those in need.

Given the good intentions of some compatriots in the diaspora and homeland we have thought to be close to the family of the deceased financially to overcome the difficulties presented in the event of his loss, so that the deeds initiated by him do not stop here.

We hope our good intentions meet your understanding. Thank you and may God reward you and your families!

Please support us in this endeavor. No amount is too small.

Note: As Husejn's family does not live in the United States, Basri will be withdrawing the funds in his name and we will be making arrangements to transfer the money to Husejn's family. 

Thank you!

Donations

 See top
 • Mirsad & Mizjane Kraja 
  • $100 
  • 2 d
 • Anonymous 
  • $50 
  • 3 d
 • Alim Astafa 
  • $50 
  • 4 d
 • Fatmir & Xhiri Demiri 
  • $100 
  • 5 d
 • Ramazan Djelosevic 
  • $100 
  • 7 d
See all

Organizer

Basri Bisha 
Organizer
Bronx, NY
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more