In Memory of Alisa Shkalla

On December 3rd, our family suffered an unimaginable loss. My sister Alisa was unexpectedly taken  from us. She leaves behind her two loving parents, brother & myself.
After a long tough battle with breast cancer she was gone within a year. Alisa was only 34 years old, with many goals, dreams and ambitions to which she was unable to accomplish in her young life.
With no life insurance in place for her, as you can imagine, funeral expenses are only the beginning for my parents who have to bury their child.
Anyone who knew Alisa, knew she had a huge heart and a gentle soul. Please consider helping our family in this time of need.

Greatly appreciated. 

———————————————————

Më 3 dhejtor unë dhe familja ime pësuam një humbje të papritur... motra ime, Alisa ndërroi  jetë dhe më la mbrapa mua, vëllain dhe prindërit tanë . Mbas një beteje të fortë me Kancerin në gji, fatkeqësisht ajo humbi jetën brënda një viti. Alisa ishte vetëm 34 vjec me plot ëndrra, dëshira dhe ambicie që nuk mundi ti realizojë dot. Shpenzimet e funeralit janë vetëm fillimi i vuajtjes për prindërit tanë që duhet të varrosin vajzën e tyre, dicka që asnjë prind nuk duhet të përjetojë.

Çdo zemër që ajo ka prekur, e di që ajo ishte e dashur, e çiltër, e qeshur dhe me një zemër floriri dhe që nuk ishte e drejtë të ikte kaq herët. Ju lutem konsideroni të na ndihmoni në këto momente të vështira për prindërit tanë dhe familjen tonë. 

Falenderime të përzemërta. 

25943426_1512533481.8083_funddescription
 • Ore Metaj 
  • $70 
  • 44 mos
 • Anonymous 
  • $100 
  • 44 mos
 • Carlos Game 
  • $30 
  • 44 mos
 • Mirela & Shaqir Skiti 
  • $100 
  • 45 mos
 • Anonymous 
  • $100 
  • 45 mos
See all

Organizer

Ada Shkalla 
Organizer
Mississauga, ON
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more