Hjälp Selina tillbaka till Sverige

Måndag den 15 januari 2018 fick Selina, 14 år, besked om utvisning, efter 4 år i Sverige. Under dessa 4 år har Selina skaffat sig ett stor kontaktnät och engagerat sig i många föreningar såsom IOGT-NTO's barngrupp Junis i Norrbotten samt förbundet i Sverige. Utvisnigen ägde rum den 19 januari 2018 och nu ber vi om er hjälp med att få hem henne igen.

Selina är en engagerad tjej som tar sina studier på högsta allvar. På fem månader lärde sig Selina svenska och kunde placeras i en svensk klass i hennes egen ålder. Hennes dröm är att bli Civilekonom och kunna hjälpa andra barn på flykt. Tyvärr såg inte Svenska migrationsverket hennes potential och sände henne åter till Albanien där trafficking är ett stort hot för Selina liv. Mer information om just trafficking kan läsas på länken: http://realstars.eu/om-trafficking/fakta-om-trafficking/

Nu har Selina en skuld hos sin advokat som hon vill få betalt och är i strängt behov av flygbiljetter hem till Svergie när ansökan om uppehållstillstånd går igenom.

Vi startar insamlingen för att hjälpa Selina tillbaka till Svergie för att hon ska kunna avsluta sina studier och kunna avbetala sina skulder hos advokaten. Alla bidrag är välkomna för att hjälpa Selina hem. Det som bli över kommer skänkas vidare till UNICEF.

Donations (36)

 • Klara och Elina
  • kr100 
  • 6 yrs

Organizer

Charlotta Jarl
Organizer
Kalix, BD, Sweden

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.