Hjælp Fantask Verdens ældste tegneserieforretning!

Fantask - Verdens ældste nulevende tegneserieforretning, er på renden af konkurs.

Det skyldes bl.a. at forretningen, har tabt flere kunder til nettet. Men du skal ikke være mere end 1 min i Fantask, for at finde ud af hvad det er du for for dine penge. Fantask er stadig en flot rodebutik, sådan en hvor man rigtigt kan gå på opdagelse, sådan en hvor man føler sig velkommen og betjeningen er 100% i top!

Derfor har jeg valgt, at lave denne indsamling. Jeg er selv ejer af Superhelten Legetøj, en butik som ikke havde været noget uden Fantask. Jeg vil nærmest gå så langt, og sige at nørdekulturen i Danmark, ikke havde været halvt så stor, hvis det ikke havde været for dem. 

De er og bliver en ener, og selv om der er andre fristelser derude, så kan jeg ikke sidde til og kigge, imens Danmarks bedste science fiction og tegneserieforretning går til.

Jeg mener, hvilken anden forretning i verden, kan prale med at have haft Carl Barks, Stan Lee, Will Eisner for slet ikke at snakke om Danmarks superhelt nummer 1, Jacob Stegelmann på besøg. Så er der også de fantastiske ansatte, og de pensionerede af slagsen, jeg tror at alle ved hvem jeg hentyder til, uden at nævne navne.

 

Fantask SKAL overleve, men det kommer til at koste nogen penge. For en ting er, at de får dækket det hul de har nu, men så skulle de jo også gerne have en god start, på de næste 50 år. Derfor er beløbet på de 200.000, kun en start. Jeg så gerne at beløbet, endte på det dobbelte.

Derfor starter jeg med at smide 10.000 kr selv, og 10.000 kr fra mit firma.

Men husk, selv om du er på SU, så betyder HVER en krone noget. Så slagt sparegrisen, sælg de tegneserier du ikke læser mere (så du i fremtiden kan købe nogen i overstående), vær lige så god til at dele opslaget som Flash på speed, og gør hele verden den tjeneste, at bibeholde denne klenodie af et eventyr.

De bedste hilsner fra Benjamin, en stor fan af Fantask.

P.s. man kan højst donere 5000 kr af gangen, så skulle du have lyst til at donere mere, så må du gøre det over flere gange, fandt jeg ud af.

Organizer

Benjamin Lund Preisler Herbst
Organizer
København Ø

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.