Main fundraiser photo

Help vegan hotspot Plant Den Bosch overleven!

Donation protected

Help duurzame boutique en vegan café Plant Den Bosch overleven

Het is nú genoeg! Na een hele berg aan tegenslagen is het tijd voor actie en een goede portie steun, hoop en geluk. Innovatieve en duurzame kleine bedrijven zoals Plant en Oerwoud mogen niet ten koste gaan van de coronacrisis. Juist in deze tijden, nu het creëren van een groenere economie van levensbelang is.

Hoogzwangere Larisa Versluis ruimt dit weekend haar geliefde bedrijf Oerwoud leeg. Een pijnlijke beslissing, maar helaas noodzakelijk om te overleven. Haar hoop is nu het redden van haar andere zaak Plant en een stukje Oerwoud daarin laten voortleven. Na meerdere financiële klappen, problemen met de verbouwing en het niet open mogen van de gemeente voor gezonde en plantaardige afhaal tijdens de lockdown, is het potje nu echt leeg. Plant valt samen met Oerwoud buiten de boot voor alle steunmaatregelen van de overheid. Als team Plant zetten we alles op alles om onze prachtige zaak te redden! Hierbij vragen we jullie om hulp.

De laatste vijf jaar is Oerwoud en later ook Plant een paradijs geweest voor iedereen die houdt van groen, verantwoord winkelen en gezond vegan eten. Larisa is een natuurtalent in het creëren en neerzetten van ontzettend sfeervolle, authentieke, mooie en lekkere producten. Oerwoud en Plant zijn uniek in Den Bosch en het verlies van beide zaken zou daarom een enorm gemis zijn.Terwijl Larisa op het punt staat te bevallen, werkt ze nog steeds dag en nacht om Plant te laten overleven en daar is jullie steun hard voor nodig. Wil jij het niet laten gebeuren dat de leukste horeca plekken en unieke winkels uit het straatbeeld verdwijnen? Vind jij het belangrijk dat júist duurzame bedrijven in deze tijd overleven en steun ontvangen? Wil jij Plant en Oerwoud binnenkort zien doorstarten als één concept? Steun ons dan en doneer nu.

Over Oerwoud en Plant

Oerwoud startte vijf jaar geleden als eerste vegan hotspot van Den Bosch. Met de combinatie van een Health food café, stadstuin en winkel voor de leukste planten en groene woonaccessoires, creëerden we een uniek geluid in de stad. Onze zaak was een echt oerwoud waar je tussen het groen kon genieten van de beste plantaardige wereldse gerechten, vegan taartjes en huisgemaakte chai lattes. Bij Oerwoud maakte we alles met veel liefde zelf. We maakten gebruik van biologische, lokale producten en groenten en kruiden uit onze stadstuin. Gezond, mooi én ontzettend lekker. Ook voor yoga tussen de planten en unieke workshops kon je bij ons terecht. Oerwoud stopt, maar we hopen een stukje oerwoud voort te zetten in Plant!Plant

Vorig jaar kreeg Oerwoud er een grote zus bij! Plant opende als antwoord op de groeiende vraag naar mooie bewuste producten. We zijn een plant-based paradise voor al je duurzame behoeftes: van de mooiste sustainable fashion tot eigengemaakte droogbloemboeketten. Ook voor de lekkerste havercappuccino’s, vegan taartjes en smoothiebowls kan je bij ons terecht. Alles bij Plant is biologisch, plantaardig en zoveel mogelijk geproduceerd met liefde en respect voor de aarde. Wat ons betreft is dit nog maar het begin en mag Plant nog veel verder groeien tot een volwaardig duurzaam en Plant-based warenhuis.Met jullie support kan Plant overleven en hoeven jullie Oerwoud niet te missen.
We creëren een urban jungle ruimte voor de planten en de lekkerste vegan gerechten van de oerwoud kaart zullen terug komen op de kaart bij Plant. 

Het mooiste cadeau vinden wij dat de hardwerkende passievolle Larisa met jullie support heel even op adem kan komen en in alle rust kan bevallen van haar kleine meisje zonder zich druk te hoeven maken of haar andere zaak Plant het wel gaat redden. Ze heeft het zo verdient!


Als bedankje willen wij jullie graag iets terug geven: 

10 euro of meer: Lief! Je krijgt van ons een kopje koffie/ thee to go zodra onze plant take away weer open mag. 

30 euro of meer: Wat fijn dat je ons steunt! We sturen je een edelsteen en persoonlijk filmpje om je te bedanken 

50 euro of meer: Topper! Je krijgt van ons een Uniek plant surprise pakket thuisgestuurd.

100 euro of meer: Hier zijn we ontzettend blij mee! Je verdient een mega lekker vegan High tea pakket voor twee.

250 of meer: Hier help je ons zo mee! Je mag meedoen aan een van onze exclusieve online workshops naar keuze (ecosysteem maken, droogbloemen creatie maken, webinar over een healthy lifestyle, voor de workshop krijg je al het materiaal toegestuurd) 

500 euro of meer: Wauw, dit is een mooi bedrag! Je krijgt een uitgebreide persoonlijke online groen styling van je huis of kantoor en planten + potten ter waarde van €100 om te beginnen aan je eigen groene paradijs. 

1000 euro of meer: Wauw hier hebben we geen woorden voor. Je helpt ons enorm. Daarom krijg je van ons  een fotoshoot op de locatie van Plant. We maken een professionele teamfoto en een portretfoto van jouw team of vriendengroep tot 10 personen. Jouw team of vriendengroep foto komt bij ons op de wall of Fame te hangen. 

Meer weten? Bezoek de websites en volg ons op fb/ig:

www.plantdenbosch.nl

www.oerwouddenbosch.nl 


Helpen jullie mee?

Onze dank is groot!!

Heel veel liefs van het PLANT team!

Donate

Donations 

 • Lieke Joosen
  • €10 
  • 3 yrs
 • Steffie Ruf
  • €10 
  • 3 yrs
 • Harry
  • €15 
  • 3 yrs
 • Linda Van Rijen
  • €25 
  • 3 yrs
Donate

Organizer

Larisa Versluis
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee