Help TeamNL Powerchairhockey naar EK in Finland!

Powerchairhockey is één van de grootste rolstoelsporten. TeamNL Powerchairhockey brengt de meest getalenteerde spelers uit de Nederlandse competitie samen om te komen tot topprestaties. Het team bestaat uit spelers in de leeftijdcategorie tussen 15 en 35 jaar. Allen maken door hun lichamelijke beperking dagelijks gebruik van een elektrische rolstoel en hebben de ambitie de beste te zijn in hun sport. Nederland heeft sinds het ontstaan van Powerchairhockey een prominente rol in deze sport gehad en vele kampioenschappen en prijzen veroverd.

EK 2020 (Wordt 2021!)
Van 1 tot 8 juni 2020 zou het EK plaatsvinden in Finland. Door de Corona-maatregelen is het toernooi verplaatst naar 31 mei tot 7 juni 2021. Nederland kan hier zijn Europese titel prolongeren. Om deel te nemen aan dit toernooi is op korte termijn veel geld nodig voor de noodzakelijke faciliteiten; zoals een aangepaste trainings- en verblijfsaccommodatie, begeleiding / verzorging van spelers (vrijwilligers), de reis van het team en de elektrische sportrolstoelen naar Finland. Powerchairhockey heeft geen Paralympische status en NOC-NSF en de KNHB hebben géén budget beschikbaar voor het TeamNL Powerchairhockey. Wij willen door middel van crowdfunding, het benaderen van sponsoren en fondsen de hoogwaardige prestaties en ontwikkeling van deze spelers met een ernstige lichamelijke beperking toch mogelijk maken.

Meer dan alleen sport
Powerchairhockey is meer dan alleen sport. Het biedt een platform waarbij jonge mensen met een ernstige lichamelijke beperking - naast het beoefenen van hun favoriete sport - van elkaar leren hoe zij zichzelf in het dagelijkse leven en de maatschappij kunnen ontwikkelen. Zelfvertrouwen, teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen, maken dat iedere sporter zich beter ontwikkelt als persoon en daarbij ook de maatschappelijke zelfredzaamheid vergroot. Denk hierbij aan zelfstandig wonen, scholing en werk etc. Spelers van TeamNL Powerchairhockey bekleden hierin een belangrijke voortrekkersrol.

Hoe kan jij helpen?
Hierbij de mogelijkheden tot sponsoring en onze tegenprestaties. 

Gouden status: vanaf 2.500 euro: storytelling, logo op hoofdpagina website, naam op shirt/rugnummer/rolstoel etc., actief gedeeld op social media (exposure)

Zilveren status: vanaf 1.000 euro: storytelling, logo op hoofdpagina website, actief gedeeld op social media (exposure)

Bronzen status: vanaf 500 euro: logo op subpagina, actief gedeeld op social media (exposure)

‘Vrienden van Oranje’ status: vanaf 150 euro per jaar: naam of logo op subpagina.

‘Donateur’ status: Iedere particulier wordt ongeacht het bedrag genoemd als donateur tot na afloop van het evenement (indien gewenst).

Voor meer informatie kijk op www.powerchairhockey.nl of neem contact op via [email redacted].

Donate

Donations 

 • Anonymous
  • €20 
  • 2 yrs
Donate

Fundraising team: TeamNL Powerchairhockey (10)

TeamNL Powerchairhockey
Organizer
Raised €1,515 from 42 donations
Gemert, NL
Stichting Orange and Wheels
Beneficiary
Richard Goudswaard
Team member
Raised €2,061 from 65 donations
Daphne De Meijer
Team member
Raised €1,213 from 24 donations
Stijn Van Zon
Team member
Raised €335 from 6 donations
Cathry Strijbosch
Team member
Raised €185 from 3 donations

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.