Main fundraiser photo

Help Simpel als WATTskeburt naar het WK in USA

Donation protected
FIRST LEGO League team Simpel als WATTskeburt van basisschool de Telgenborch in Almelo heeft een geweldige prestatie geleverd door als tweede te eindigen in de landelijke finale van de competitie. Het team heeft hiermee een felbegeerde plek weten te bemachtigen op het wereldkampioenschap in Houston, wat een enorme prestatie is!

Het team, bestaande uit 6 enthousiaste leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool, heeft maandenlang hard gewerkt aan de voorbereidingen voor deze wedstrijd. Voor deze internationale techniekwedstrijd bouwen en programmeren zij zelf een robot van LEGO en doen ze onderzoek naar het thema. Teams ontdekken een probleem en moeten hiervoor een innovatieve oplossing bedenken. Bij dit alles is teamwork noodzakelijk. Hierdoor leren de leerlingen o.a. onderzoeken, programmeren, bouwen, presenteren, samenwerken en maken ze kennis met techniek op allerlei verschillende manieren.

Om deze reis te kunnen maken en deel te nemen aan het wereldkampioenschap hebben we veel geld nodig. Team “Simpel als WATTskeburt” bestaande uit 3 jongens en 3 meiden uit groep 7 en 8, zullen de aankomende weken een aantal acties op touw zetten om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen bekostigen. Maar we weten uit ervaring dat dit nooit voldoende zal zijn. De school, maar ook ouders, zijn niet bemiddeld genoeg om zelf de kosten van deze unieke en leerzame ervaring te betalen. Om deze reden kloppen wij bij u aan. U kunt het verschil maken door bij te dragen aan deze onvergetelijke ervaring.

Draagt u een (LEGO)steentje bij? Dan helpt u bouwen aan ons avontuur!
Lucia, Maikel, Tiffany, William, Brooke-lynn en Avak van Simpel als WATTskeburt zijn u dankbaar.
Organizer

Zunder de Mudder
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.