Help Oriëntal fastfood de Lockdown te overleven?

Corona raakt ons allemaal, zeer in moeilijke tijden nou . Steun van de overheid is onmisbaar en lang niet genoeg om alle vaste lasten te betalen. Wij moeten hard trappelen om het hoofd boven water te houden. 
 
Wij hebben daarom jullie steun hard nodig. Elk financieel gebaar is zeer gewaardeerd ! Zo geven jullie onze hoop en extra steun om door te gaan in deze zware crisis en onzekere tijd. 

U kunt ons steunen door:

te doneren Of het liefst kom eens langs of bellen om onze heerlijke gerechten te bestellen als het kan , kan ook via het thuisbezorgd om af te halen, of via Hebtrek.nl om te laten bezorgen als u het zelf niet kunnen ophalen en proef zelf hoe lekker het eten is! 

Deel aub onze verhaal met uw vrienden,familie en op sociale media! en neemt een kijkje in onze webside  https://orientalfastfood.com/

Wij rekenen op jullie steun en heel erg bedankt alvast !

P.s. Wanneer u doneert kunt u fooi geven aan GoFundMe als u wilt  maar dat is zeker niet verplicht. Wanneer u geen gebruik van wilt maken kunt u dit gemakkelijk uitschakelen vult eerst u te doneren bedrag in , vervolgens kiest u in het dropdown menu (onderin) voor (Ander) en vervolgens vult u €0 bedrag in .

Organizer

Kim Zhulim
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.