Help ons de kunstenaars betalen

Wij hebben Haarlem Overdrijft opgericht om het grote gat tussen een podium voor amateurs en professionals in Haarlem te verkleinen. Haarlem te ont-stoffen en te ont-stijven! Hierbij geven we 20 kunstenaars, muzikanten en dansers op het water in Haarlem de kans om hun werk te tonen en op te treden op 9 en 10 juli.

Het thema van dit jaar is: "ik zou moeten schreeuwen, maar dat doe ik niet".

Onze wereld is een individualistische wereld, een wereld waar we geen vat meer hebben op wat vroeger onze tradities waren. Gebroken gezinnen, parttime contracten, noem maar op. Tegelijkertijd zijn er grote problemen die uit de hand lopen, zoals de klimaatcrisis en de machteloosheid die we hebben over de grote hoeveelheden plastic. Politiek die alle kanten opgaat, het neoliberalisme dat alles uit elkaar trekt zodat niemand enige stabiliteit heeft. Al deze ‘clean cut’ lijkt de basis te zijn voor een nieuw soort existentialisme en een nieuw soort verlorenheid.

Voor mij persoonlijk maakt het besef dat dit de richting is van waaruit ik tegenwoordig in onze wereld navigeer, het gemakkelijker om het belang van kunst te accepteren.

Wij willen de kunstenaars die mee doen aan haarlem overdrijft betalen voor hun werk en de kosten die ze maken, daar hebben we hulp bij nodig. Alle beetjes helpen!

Organizer

Lois Notebaart
Organizer
Haarlem

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.