Help mij meer harten te raken

Help mij meer harten te raken

Lieve jij, 


Misschien heb je mijn Nederlandstalige liedjes al eens voorbij horen komen. In januari 2021 schreef ik mijn eerste lied: Liefde. Ik deelde 'm nietsvermoedend op social media en kreeg toen in de gaten dat dit de liefde aanraakte in héél veel mensen. Binnen 3 dagen werd mijn video ruim 80 keer gedeeld en 4.000 x bekeken op verschillende platforms. 

Nu 10 liedjes verder, deelde Doutzen Kroes recent één van mijn muziekvideo's in haar Instagram story, wat ineens 18K views opleverde ; was ik het eerste voorprogramma van The Wanderer en treed ik inmiddels ieder weekend op in een huiskamer met mijn Muzikale Reis.

Het is dus hoog tijd voor de volgende stap: Het opnemen van mijn eerste Nederlandstalige album!
Ik heb tijdens mijn Muzikale Reizen (huiskamerconcerten) mogen ervaren hoe bijzonder mijn muziek ontvangen wordt. Dat mensen niet alleen herkenning ervaren in mijn teksten, maar ook diep geraakt worden door de klank van mijn stem. "Engelachtig" wordt het vaak omschreven. "Recht in het hart". Mijn muziek laat emoties stromen, het weekt oude patronen los en schijnt licht op wat er werkelijk toe doet: "het gaat om het licht in jezelf en dat hoeft niemand te vertalen. Jouw waarde spreekt vanzelf en wordt verstaan, je kunt het uit jezelf halen".

Dit motiveert mij om nog meer mensen te bereiken. Nog meer mensen te raken. Om deze boodschap van liefde en licht die ik met mijn muziek verspreid, nog meer huiskamers in te brengen.

En dat wil ik graag brengen met professionele kwaliteit. Vanuit een studio opgenomen, die mijn ware klankkleur weet vast te leggen en de 'live' ervaring bij jou brengt. Zodat die prachtige transformaties die nu ervaren worden bij mijn concerten, nog veel meer en veel vaker zullen plaatsvinden. 

Mijn muziek laat mensen thuiskomen in zichzelf, en dat doet het ook met mij. Ik leef wie ik Ben en mijn muziek gaat me daarin vooruit. Het zal daarom de titel worden van mijn album; "Thuiskomen". 

Want dat is waar het om gaat. Als we allemaal zouden leven vanuit onze authenticiteit, geen maskers zouden dragen, maar voluit zouden leven, dan is 'de nieuwe wereld' er al...

Help mij dit medicijn van liefde GROOTS te delen
In februari ga ik de studio in en daar kan ik jouw financiële hulp bij gebruiken. Jouw investering in mijn muziek wordt gegoten in alles wat er nu nog voor nodig is om mijn muzikale liefdesboodschappen voor iedereen beschikbaar te maken. 
Voor de studio opnames is er €3.600 nodig. Voor het persen van de cd's en downloadkaarten zo'n €1.500 tot €2.000. Daarnaast zal ik ook investeren in een fotograaf voor het album-artwork en heb ik al ideeën liggen voor een prachtige eerste videoclip, die mijn muziek visueel zal dragen.

Mijn doelbedrag is daarom €6.000. Help je mij hierbij?

Kies een bedrag:
Ik heb een hoop leuke tegenprestaties bedacht waarmee ik jou wil bedanken voor je donatie. Wil je mijn liefdevolle gift ontvangen? Schrijf dit er dan bij in je berichtje bij de donatie! Dan neem ik contact met je op om onze afspraak in te plannen.

Kies uit:

€50 – gesigneerde cd
Je ontvangt een gesigneerde cd met downloadkaart! Deze krijg je opgestuurd zodra het album opgenomen is en is gedrukt (naar verwachting klaar ergens tussen maart en mei 2022).

 €150 – lachyoga
Ontvang een lachyoga-sessie via Zoom! Heb je mij ooit horen lachen? ;-) Ik hoor heel vaak hoe aanstekelijk mijn lach is (er is ooit door iemand een heuse lachyoga-sessie met 100 man gewijd aan mijn manier van lachen), dus ik breng je graag aan het lachen!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus wordt deze donatie vaak gekozen, dan nodig ik jullie uit voor een groepssessie. En anders doen we het lekker privé ;-)

(in te plannen -ofwel geldig- t/m maart 2022)

€200 – een (gitaar)les in de Liefde
Heb je mijn eerste liedje Liefde al gehoord? Ik leer je graag hoe je die kunt spelen/zingen op gitaar! We maken er een gezellige middag van, met mogelijk ook een leuk filosofisch gesprek over de Liefde. Een vereiste is dat je zelf een gitaar + capo hebt en meeneemt. 

 (in te plannen -ofwel geldig- t/m maart 2022)

 €350 – 1-op-1 huiskamerconcert
Beleef een magisch privé huiskamerconcert 1-op-1 bij mij thuis. Gezellig in mijn kleine, knusse woonkamer, speel ik alle liedjes voor je die op mijn album komen.

(in te plannen -ofwel geldig- t/m mei 2022)

€500 – Privé huiskamerconcert met jouw vrienden/gezin
Draag deze donatie samen met je familie of vriendengroep. Beleef een magisch huiskamerconcert met jouw partner, gezinsleden of je vrienden bij mij thuis. Maximaal aantal deelnemers is 5, want mijn gezellige huiskamertje is niet zo groot! ;-)

(in te plannen -ofwel geldig- t/m mei 2022)

€…? – vrije donatie
Wil jij geen tegenprestatie, maar gewoon vrij doneren? Dat kan natuurlijk ook!

Help jij mij?
Doneer een bedrag naar keuze en deel deze campagne in jouw netwerk. Hoe meer mensen deze crowdfunding bereikt, hoe sneller ik mijn doelbedrag bij elkaar heb en hoe eerder mijn muziek jouw huiskamer zal binnenstromen ;-)

Ik kijk er enorm naar uit het eindresultaat met jullie te delen! 

Mijn dank is groot!!!Liefde,

Eline 

 

 

 

 

Donations (53)

 • Anonymous
  • €30 
  • 1 yr
 • Anonymous
  • €10 
  • 1 yr
 • Jerry Wattimena
  • €10 
  • 2 yrs
 • Monique Sajet
  • €25 
  • 2 yrs
 • Frenk Dumoulin
  • €10 
  • 2 yrs

Organizer

Eline Bierling
Organizer
Spijkenisse

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.