Help mee bij het Wooncafe!

Daar zijn we dan! Wat kun je doen in tijden als dit? Elkaar zoveel mogelijk helpen. Dus ook wij doen een oproep om ons Wooncafe hier doorheen te slepen.

Al 20 jaar bestaat het Wooncafe gerund door Marion Schroevers. Altijd hard aan het werk voor haar eigen zaak en dat doet ze met passie en liefde! 
We zijn een heel hecht team en willen ons daarom zoveel mogelijk inzetten voor het Wooncafe.

De meeste van ons werken hier al jaren, als je eenmaal voor deze prachtige vrouw gaat werken dan wil je ook niet meer weg! Daarom vragen wij om jullie hulp. 

Op dit moment zitten wij thuis, maar de kosten lopen door, rekeningen moeten betaald worden en er zijn nu gewoon geen inkomsten. De regering en KHN doen hun best en we zijn super dankbaar voor alle steun, maar we hebben meer hulp nodig om alle kosten te dekken.

We zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen en zullen zo blij zijn als we straks weer met zijn allen aan het werk kunnen. Heerlijke koffies maken, taarten bakken, lunch bereiden, Ow wat missen wij ons werk op dit moment. 

Ons hart gaat ook zeker uit naar alle mensen die getroffen zijn in deze tijd en we hopen dat we elkaar er zo doorheen kunnen helpen.

https://www.wooncafe-middelburg.nl
https://www.instagram.com/wooncafemiddelburg/

Fundraising team: Inzamelingsactieteam (4)

Emily Geerse
Organizer
Middelburg, NL
Marion Schroevers
Beneficiary
J Van Gilst
Team member
Lydia Sloof
Team member
Philippina Visser Bronkhorst
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.