Ondersteuningsactie Lunchroom Tikkie Bijzonder

ONDERSTEUNINGSACTIE

  “ is ook wel een Tikkie Bijzonder ”

Het meest uitgesproken woord in het afgelopen jaar is wel het woord Corona en dit geldt zeker voor alle mensen en voor de meest getroffen bedrijven en vooral de horeca.

Wij hebben de start van ons horeca dagbestedingsproject, een initiatief van onze ANBI Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard, al op 1 oktober 2020 uit moeten stellen tot 1 december 2020.

Wij hadden de hoop dat we in december 2020 voor het winkelend publiek, al dan niet of wel met corona beperkingen, volledig open konden zijn en dat onze horecakanjers de bezoekers in onze lunchroom en op een goed bezet terras konden bedienen.

 Helaas maakt het gestarte dagbestedingsproject Lunchroom Tikkie Bijzonder een moeilijke tijd door en hebben het winkelend publiek in het geheel nog niet kunnen genieten van onze lekkere broodjes. Wel hebben onze Horeca-kanjers tot nu toe kleinschalig kunnen laten werken aan de voorbereidingen van de broodjes die afgehaald of bezorgd werden.

 Door de opgelegde corona beperkingen door de overheid zijn de werktijden voor onze horecakanjers en de overige begeleiders hierdoor zeer beperkt. Doordat er vanuit de overheid alleen maar naar de omzet over het jaar 2019 wordt gekeken en niet naar de kosten van nu, komen wij als starter helaas voor geen enkel steunpakket in aanmerking.

 De beperkingen van de overheid zullen ook nog wel langer gaan duren en wij verwachten ook geen tegemoetkomingen meer van de overheid voor starters die eind jaar 2020 zijn gestart.

Na de grote investering in ons dagbestedingsproject raken onze reserves langzaam uitgeput maar willen wij er alles aan doen om de 20 werkplekken voor onze medewerkers te kunnen behouden.

 Daarom ook deze Tikkie Bijzondere actie. Voor ons voelt het als ons handje ophouden en om hulp te vragen aan mensen die onze doelgroep een warm hart toedragen. De gunfactor voor onze medewerkers is hiervan mede al van afhankelijk om ons project te laten doen slagen.

 Wil je ook dat de mooie werkplekken van onze horecakanjers nog een kans van slagen hebben om te blijven bestaan? Kun je een euro missen? Help ons met deze Tikkie Bijzondere actie met een donatie.     

Je donatie is vanwege onze ANBI stichting zelfs voor je aftrekbaar van de belasting.

 

Informatie over de Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard kun je vinden op de link

https://zorghuisalblasserwaard.nl/stichting-vrienden/stichting-vrienden/

Informatie over Lunchroom Tikkie Bijzonder kun je vinden op de link

https://www.tikkie-bijzonder.nl/


           


Donate

Donations 

 • Alfred van Herwijnen
  • €50 
  • 2 yrs
 • Michiel Spek
  • €10 
  • 3 yrs
 • Nicolien Kornet
  • €5 
  • 3 yrs
Donate

Organizer and beneficiary

Roy Leeuwestein
Organizer
Sliedrecht, NL
Theo Desiree Leeuwestein
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.