Main fundraiser photo

Help Lombok weer veilig wonen

Donation protected
De grond onder je voeten vandaan voelen vallen. Voor ons niet meer dan een gezegde, voor de dorpen op Lombok helaas werkelijkheid. Het raakt ons persoonlijk, we kennen dedaar persoonlijk. Ze hebben voor ons een naam, een gezicht. De huizen die er stonden waren al verdrietig om te zien..geen deuren, geen ramen, geen bedden, geen matrassen. Voor ons is dit armoede, daarom helpen we de dorpen om ons huis heen ieder jaar een beetje verder. Voor hen is dit de basis, maar nu zijn ze alles kwijt geraakt en hele dorpen opnieuw opbouwen kunnen we niet meer alleen. 

De basis voor geluk is liefde, veiligheid, geborgenheid. Help ons mee om de basis weer te bouwen, omdat iedereen hier op aarde een veilige plek verdient om thuis te komen. Al het gedoneerde geld wordt verdeeld onder de gezinnen. Het kopen van hout, stenen, cement, eten, het weghalen van puin en het opbouwen van de samenleving. 

Onze ouders vertrekken over twee weken naar Lombok om hun steentje bij te dragen, maar hebben onze hulp nodig! Help jij ook?!

Mocht je geen gebruik kunnen of willen maken van de creditcard-optie maar toch een donatie willen geven, dat kan!

Boek het bedrag naar jouw wens over naar:

NL71RABO0171237048
t.n.v.  M. Lesteluhu
Betreft donatie Lombok

En echt ALLES is welkom, ook is je bijdrage nog zo klein, wij vinden je geweldig dat je ons helpt Lombok weer duurzaam op te bouwen!

Liefs,

Familie Lesteluhu-Kriellaars

Ps. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, los van de berichten op gofundme.com of Facebook? Maak dit kenbaar via mail: [email redacted] en we houden je met liefde op de hoogte!  

Organizer

Yvette Kriellaars
Organizer
Goirle, NL

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee