HELP JONGE ONDERNEMER MET WEDEROPBOUW!!


HELP MIJN ZUSJE!!! 
Salon verwoest door brand..

De jonge beauty salon eigenaresse Yazzmin (24) heeft zóó hard gewerkt om te zijn waar ze nu is. Ondanks haar chronische ziekte en voltijd HBO-studie, binnen vijf jaar haar droombedrijf neergezet.Wat is er zo bijzonder aan haar salon?

Omdat ze merkte dat er vanuit de maatschappij behoefte was aan een plek waar je je even lekker kon ontspannen. Het ging niet alleen om de uiterlijke verzorging, maar ook de mogelijkheid jezelf te zijn, je even terug kon naar je zen moment.
Naast het ontspannen wilde ze mensen niet alleen met uiterlijk maar ook persoonlijke ontwikkeling een fijne plek bieden door middel van cursussen, meeloopstages of gesprekken die zij voerde met anderen, die ook interesse hadden dezelfde stap te maken die zij al had gemaakt. Ze deelde haar liefde met iedereen, klant of geen klant. Wat zij miste in haar opleiding en daar buiten, bood zij hieraan.
Ook stelde ze haar cursusruimte beschikbaar voor andere ondernemers die deze nodig hadden. Voorzien van alle gemakken en alle gastvrijheid 

Het inrichten en verbouwen van een pand van ruim 135 vierkante meter heeft veel tijd en geld gekost. Samen met onze vader en andere naasten van juli tot september geklust om het pand dat in slechte staat was te verbouwen. 
En deze fijne plek, haar droom, ging zaterdag letterlijk in vlammen op...

Door een smeulende brand die leidde tot een ontploffing met een steekvlam in de meterkast is het de salon volledig verwoest. De roet -en waterschade is enorm. Alles moet eruit en volledig opnieuw opgebouwd en vervangen worden. Wellicht op een andere locatie.

ALLES IS WEG..

Godzijdank wist ze de aanwezigen in de salon, de aangrenzende buren en zichzelf adequaat en snel te evacueren. Dankbaar dat er geen gewonden, of nog erger doden zijn gevallen...

Ondanks de zeer uitgebreide verzekeringen die zij heeft afgesloten, zijn er nog een heleboel kosten die nog niet gedekt worden. Kennelijk vallen 'Huurdersbelang' en 'Stagneringsverzekering' niet binnen dit pakket.
Hierbij moet je de denken aan inkomstenderving die niet wordt uitbetaald, de kosten van de verbeteringen die niet gedekt worden en andere kosten zoals: doorlopende rekeningen die blijven komen, juridische kosten, en het belangrijkste de nieuwe investeringen die zij moet gaan maken om eventueel te verhuizen/ alles opnieuw op te bouwen en/of verbouwen.
Zodat zij weer de fijne plek voor haar klanten kan creëren.

Jullie berichten/belletjes zijn hart verwarmend. Alles wordt gezien en er zoveel mogelijk op gereageerd. Ook alle hulp die aangeboden wordt. Deze actie is een eerste, tevens grote manier om haar te helpen, elke euro telt en wordt meer dan gewaardeerd. Ze zijn allemaal goud waard.


Doneer/Deel deze actie om haar te helpen met de wederopbouw van YalouEnsemble ! Ze komt terug, sterker dan ooit!Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Chante Bergraaf
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.