Help Honeypie en Hof Poppendamme Corona door

Lieve allemaal,
Hoe gaat het met jullie? Met ons niet zo denderend. Begrijp ons niet verkeerd. We zijn nog helemaal gezond in lijf en leden. Maar zakelijk gezien gaat het niet zo sterk op dit moment. Sterker nog; het gaat de verkeerde kant op. En dat is nogal wat om op te biechten. Maar we gaan het toch doen want eerlijkheid en open communicatie zijn altijd onze belagrijkste punten geweest in het ondernemen.

Uiteraard komt dit door het Corona virus. Het hakt er behoorlijk in. Zoals bekend kunnen wij geen gasten meer ontvangen in Honeypie en Hof Poppendamme. En het is echt heel simpel: zonder gasten kunnen we al op korte termijn niet blijven bestaan.  En daarom deze Go Fund Me oproep. We need help...

We helpen heel graag mee om mensen gezond te houden door de zaken dicht te houden. Maar helaas zijn er heel veel rekeningen die wel blijven komen. Rekeningen waar je niet onderuit kan. En die uiteraard ook betaald moeten worden om te kunnen blijven bestaan.

Hebben we dan geen gezond bedrijf kan je je afvragen. Zeker wel! Maar ondernemen is investeren en risico nemen. Hof Poppendamme was net twee maanden  geleden geopend en dan begin je financieel dus weer vanaf het begin. Er is nu een groot gat te vullen en dat kunnen we simpelweg niet.

Hoe het zit met kosten die vergoed worden door de overheid? Die vormen maar een klein onderdeel van alle uitgaven die je hebt als ondernemer.

Het verkopen van tegoedbonnen is ook niet de beste oplossing voor ondernemers. Dit omdat mensen hun tegoedbonnen daarna massaal weer gaan inleveren en dat het dan later alsnog minder omzet creeert. Het zou ons niet door deze zware tijd  heen helpen. Dit is helaas uitstel van executie.

We hopen dat meerdere (horeca) bedrijven in onze buurt ons voorbeeld gaan volgen. Er zijn veel meer bedrijven die met hun rug tegen de muur staan. Bij sommige ook kantje boord.

Middelburg en omgeving is prachtig. En alle bedrijven in en rondom Middelburg helpen  mee om het tot die fijne plek te maken die het is. Toerisme is daarbij ook heel belangrijk en we moeten het ook voor hen aantrekkelijk houden en geen lege stad worden.

We weten dat er mensen staan te popelen om te helpen. Want we kennen jullie allemaal al langer dan vandaag. Samen staan we sterk.  Help je favriete ondernemers de Corona door! Ondernemers, laat ze ons helpen!

En geloof ons, we geven liever dan dat we vragen.  We vinden het spannend en een beetje eng om dit te delen. Maar eerlijkheid duurt het langst, dus  daar gaan we dan:

Aan iedereen die ons, Honeypie of Hof Poppendamme een warm hart toedragen, zouden we willen vragen of je een vrijwillige donatie wilt doen. Zo hopen we deze moeilijke periode door te komen en jullie weer te verwelkomen na deze Corona crisis.

Doneren mag anoniem. Doneren mag met je naam. En heel belangrijk: doneer je niet dan vinden we je uiteraard nog net zo leuk als
daarvoor.

Als blijk van waardering geven we wel een kleiningheidje terug.

-Bij een donatie tot en met vijf euro krijg je een bon om bij ons een mooie Honeypie of Hof Poppendamme Kleurplaat en Button te komen halen als we weer open zijn.
-Bij een donatie vanaf 6 euro tot en met 15 euro krijg je een bon voor een gratis cupcake of brownie op te halen als we weer open zijn.
-Bij een donatie vanaf 16 euro tot en met 50 euro krijg je een bon voor een portie scones met jam en clotted cream en eeuwige roem op de Wall Of Thanks in Hof Poppendamme
-Bij een donatie vanaf 51 euro of meer krijg je een bon voor 1 persoon voor een Speciale Dankjewel Scones en Taart buffetmiddag die we dan gaan houden in Honeypie op een nader te bepalen datum en natuurlijk eeuwige roem op de Wall  Of Thanks in Hof Poppendamme.

We hebben vele volgers op facebook en instagram. Als we de krachten bundelen dan zijn we al zo ver! En uiteraard houden we jullie op social media op de hoogte van hoe het met ons gaat. 

Denk gewoon aan de ondernemers als je thuis je eten klaarmaakt of je een lekker theetje inschenkt. Doneer een klein deel aan je favo restaurant of lunchroom en dan we komen er wel!

We zijn jullie sowieso super dankbaar en hopen jullie nog lang te mogen ontvangen. 

We kunnen niet wachten om straks weer open te mogen en jullie allemaal weer te zien.

Blijf allemaal gezond en doe voorzichtig!

Groetjes, Greg en Helen Bihi-Zenou

Donations

 • Anonymous 
  • €20 
  • 1 d
 • Mirjam De Nooijer 
  • €20 
  • 3 d
 • Anonymous 
  • €14 
  • 3 d
 • Anonymous 
  • €15 
  • 4 d
 • marije schuurman hess 
  • €10 
  • 6 d
See all

Organizer

Helen de Smit 
Organizer
Middelburg, NL
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more