Help de Avond4daagse door te laten gaan!

Hi, wij zoeken jullie hulp om alle kinderen van IJburg dit jaar de 10e editie van de Avondvierdaagse te kunnen lopen.

Traditiegetrouw is er elk jaar de Avondvierdaagse op IJburg. Net zoals de rest van Nederland, mocht er de afgelopen 2 jaar niet in grote groepen bij elkaar komen vanwege Corona. Hierdoor heeft er 2 jaar lang geen Avondvierdaagse plaatsgevonden.
De wandelbond vereniging had een Home Edition georganiseerd. Van huis uit in een klein groepje wandelen. Een super initiatief! Zo had ieder kind nog wel de mogelijkheid om te wandelen en een medaille te ontvangen. Helaas hield dit wel in dat er 2 jaar lang geen inkomsten waren voor de stichting.

2020 zou de 10e editie van de Avond4daagse IJburg zijn. Deze 10e editie zou zeer feestelijk gevierd worden met een knallend eindfeest. Muziek, kraampjes met eten en drinken, 6 kampspelletjes, etc. Het plan was om dit ook weer op te pakken als Corona voorbij was en er weer in grote groepen gewandeld mocht worden.

Dit jaar willen wij de Avond4daagse IJburg überhaupt door laten gaan.

Helaas zijn er weinig bedrijven die nog geld willen sponsoren.
Wij willen niet het inschrijfgeld verhogen, daar dit zou kunnen betekenen dat er veel ouders dit niet kunnen betalen.

Wij hebben geld nodig om de vergunning van de Gemeente Amsterdam en Diemen te betalen. Maar ook het inhuren van gecertifieerde verkeersregelaars en EHBO'ers.
En mooi zou zijn om, traditiegetrouw, alle kinderen naast de medaille ook een bloementje te overhandigen na 4 dagen gewandeld te hebben.

Dit wandelfestijn kijken allen kinderen erg naar uit. Nu mogen wij eindelijk met alle school en buurtvriendjes gaan wandelen. Wie helpt ons!Organizer

Sheila Silva
Organizer
Amsterdam

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.