Help Alice haar vader's droom te realiseren.

Mijn naam is Alice den Boer en ik wil je graag deelgenoot maken van mijn missie. Of eigenlijk de missie van mijn vader. Ik wil zijn levenswerk voortzetten, maar dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jouw hulp bij nodig.
Mijn vader, Mauk den Boer, is onlangs overleden. Hij heeft een geweldig systeem achtergelaten, Raymedy, dat op de markt gebracht moet worden. En dat wil ik ter ere van hem gaan realiseren. Hij wilde de wereld een stukje mooier maken en de mensen gezonder. Ik neem dat stokje met overtuiging en liefde van hem over.
 
Raymedy  is een methode en apparaat waarmee je inzicht kunt krijgen in je eigen gezondheid én de mogelijkheid hebt om deze te verbeteren. Raymedy bestaat uit twee componenten: de ReadMe om te meten of je energetisch in balans bent en waar eventuele verstoringen zitten die tot ziekte kunnen leiden. En de PowerMe waarmee je jezelf behandelt met behulp van microstroom, subtiele elektromagnetische velden en licht.
Het is nu actueler dan ooit dat mensen hun eigen gezondheid willen en kunnen managen.
 
 
Papa’s doel was om een methode, met een concreet instrument, te ontwikkelen dat de verstoorde energiebanen in de mens kan opsporen én kan herstellen. Vanuit zijn overtuiging dat verstoorde energiebanen in je lijf de belangrijkste oorzaak is voor ziekte.
Zijn missie was om mensen meer controle over hun eigen gezondheid te geven en tegelijkertijd onnodig gebruik van medicijnen met allerlei bijwerkingen en dure behandelingen terug te dringen.
 
Hij verdiepte zich in zowel de westerse als de oosterse wetenschappen. Van elektromagnetisme in de biologie en natuurwetenschappen tot acupunctuur uit de oosterse wereld.
Deze kennis vormt de basis van de door hem ontwikkelde methode en deze werd een succes. Dit systeem voor professionals werd in 2015 al in 35 landen door therapeuten en artsen meegewerkt en werden een half miljoen mensen met succes gediagnosticeerd en 95 % met goede resultaten behandeld. In China won hij in 2016 een prestigieuze Health Innovation Award gewonnen. Onlangs is daar een groot onderzoek onder 3.000 patiënten met succes afgesloten, waarvan volgend jaar de resultaten gepubliceerd worden.
 
De volgende stap was een compact systeem voor de consument thuis. De ReadMe en PowerMe. Gebaseerd op dezelfde technologie maar nu rechtstreeks voor mensen om zelf thuis te gebruiken. Papa stortte zich volledig op deze nieuwe ontwikkeling.
 
Helaas werd mijn vader ziek. Heel erg ziek. Hij had zichzelf over het hoofd gezien. Zijn drive om anderen te helpen was groter en belangrijker voor hem dan zorgen voor zichzelf. De onzekerheid rondom zijn gezondheid zorgde ervoor dat geldschieters zich terugtrokken en het bedrijf het zwaar kreeg.
In de afgelopen 4 jaar bleef mijn vader ondanks zijn ziekte en tegenslagen Raymedy doorontwikkelen en plannen maken. Hij was bijvoorbeeld druk aan het testen met een Covid-19 protocol. Hij vond een nieuwe business partner en een groot Zwitsers fonds wil de productie en de marktintroductie financieren. Mits Raymedy de medische certificering regelt. Maar dat kost geld. Best veel geld. Voor ons als familie en bedrag dat wij gewoonweg niet hebben.
 
Ik heb mensen nodig die net als ik geloven dat Raymedy er moet komen. Dat we hiermee de basis van onze gezondheid in onze eigen handen krijgen.
We hebben voor de certificering een bedrag nodig van €200.000,-
Wil je me helpen mijn vaders levenswerk te realiseren? Geloof je ook dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om veel meer dan nu de baas te zijn over je eigen gezondheid? Steun ons dan middels een donatie aan onze campagne. Dan regelen wij de rest.
Kleine bedragen, grote bedragen. Alles is welkom!
 
Ik wil jou, mede dankzij mijn vader, heel erg bedanken voor jouw steun!
 
Alice den Boer
 
PS mocht je bovenin de link gemist hebben, in deze video  kun je bekijken hoe de ReadMe en PowerMe werken.

PS 2: Let op dat de 'fooi' voor GoFundme standaard op 15% staat, dit gaat van je donatie aan ons af. Zet deze gerust op 0%, dan gaat je hele donatie naar ons!


 
 • Rosalie & Karel Pater 
  • €25 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • €10 
  • 2 mos
 • Jelte Schoonderbeek 
  • €5 
  • 2 mos
 • Anonymous 
  • €10 
  • 3 mos
 • Anonymous 
  • €25 
  • 3 mos
See all

Fundraising team: Inzamelingsactieteam (4)

Sander Vogels 
Organizer
Raised €25 from 1 donation
Arnhem
Eveline Den Boer 
Beneficiary
Alice Den Boer 
Team member
Raised €740 from 20 donations
Andreas Den Boer 
Team member
Raised €340 from 10 donations