Geef om de toekomst van de aarde; Earth's FutureHallo, mijn naam is Lieve.
Ik heb een song geschreven waarin ik vraag om zorgvuldiger om te gaan met de natuur want de plastic soup, global warming en het uitsterven van planten en diersoorten zijn helaas aan de orde van de dag en dat maakt me verdrietig.
Toch is de song heel positief... en met een duidelijke boodschap: dat wat we nu doen, of juist níet doen heeft een enorme impact op de toekomst van de wereld; Earth's Future.
De song wordt in Oktober opgenomen met een groot internationaal koor van 50 jonge professionele zangers van Portugal tot IJsland, Zuid Korea tot Oekraïne, Rusland tot United States, Suriname tot Hongarije.
Iedereen die meewerkt aan dit project zal de "Wake-up song" via social media over de hele wereld verspreiden. Zo hopen wij bij te dragen aan een wereldwijde bewustwording dat we op een cruciaal punt in de geschiedenis staan en dat iedereen op zijn/haar manier kan bijdragen aan een betere toekomst.

Een groeiende groep mensen schaart zich achter dit project en werkt waar mogelijk vrijwillig mee: zangers, geluidstechnici, musici, camera mensen, fotograaf, filmeditor, schrijfster… Maar we maken ook kosten: huur van apparatuur, huur van opname locaties, PR, reiskosten etc. Om het project werkelijk te realiseren hebben we je financiële hulp hard nodig.
 
Voel jij je net zo verantwoordelijk voor de toekomst van de aarde als wij ? Steun ons dan alsjeblieft met een donatie.
Bij grotere bedragen doen wij graag een tegenprestatie: check onze website www.earthsfuture.nl.

Op onze website kan je meer info vinden over onze visie en onze missie. Ook kan je zien wie wij zijn.
Wil je meer informatie of wil je ook iets doen voor Earth's Future mail ons dan: info(at)earthsfuture(punt)lievegeuens(punt)nl
 
 
Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Earths Future
Organizer
Breukelen

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.