Geef de Oortveldruiters toekomst!

De Oortveldruiters uit Empe hebben uw hulp nodig
De Oortveldruiters uit Empe zijn een crowdfundingsactie gestart. Ze hopen dat mensen een gift willen doen, omdat de bodem in hun rijhal in slechte conditie verkeert door enorme waterschade en de verlichting hoognodig gemoderniseerd moet worden. Het grootste deel van deze enorme investering kunnen ze uit eigen middelen bekostigen. De rest hopen ze in te zamelen met deze crowdfundingsactie.

Inkomsten misgelopen door corona
De Oortveldruiters hebben altijd geprobeerd de paardensport laagdrempelig te houden door een niet te hoge contributie te innen. Met de contributie die ze maandelijks innen, kunnen ze de instructeurs betalen die de lessen op de manege verzorgen. Uiteraard hebben ze als vereniging meer kosten, zoals voor energie, materiaal en onderhoud. Deze kosten kunnen ze normaal gesproken betalen door meerdere keren per jaar activiteiten te organiseren die inkomsten genereren, zoals het jaarlijkse concours (dit jaar op 18 en 19 juni) en de oliebollenactie in december. Helaas zijn ze deze inkomsten de afgelopen twee jaar door corona misgelopen.
 
Waterschade
Eind september 2021 hebben ze te maken gehad met een enorme waterschade. Vijf minuten sproeien is door een menselijke fout 7 uur geworden, waardoor de hele binnenbak onder water kwam te staan. Hierdoor konden ze weken geen gebruik maken van de faciliteiten en is de bodem nooit meer in goede conditie gekomen. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een oplossing voor de toekomst. Binnenkort wordt een moderne eb- en vloedbodem aangelegd en de oude verlichting vervangen door LED. Als dit gerealiseerd is, kunnen alle 140 leden weer jaren sporten in de mooie accommodatie aan de Meeuwenbergweg.

Doneer op deze website!
Financieel staan de Oortveldruiters er goed voor. Vier jaar geleden hebben ze het complete dak vernieuwd en nu gaan ze investeren in de verlichting en de binnenbak. Maar willen ze de bak straks in goede conditie kunnen houden, dan hebben ze ook een nieuwe baksleep, een mestopslag, kruiwagens, mestboys, een nieuwe dressuurring + letters en hindernismateriaal + cijfers nodig. Om dit te bekostigen zijn ze een crowdfundingsactie gestart waarmee ze € 12.500,- hopen in te zamelen. Ze zijn blij met elke euro die u kunt missen!

Alvast hartelijk bedankt namens het bestuur van PSV De Oortveldruiters, Saskia Waagmeester (penningmeester) 

Organizer

Saskia Waagmeester
Organizer
Empe

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.