Main fundraiser photo

Food for Rhino's

Donation protected
Ik ben Nele Sabbe. Ik ben een dierenarts oorspronkelijk uit België, maar ik ben 10 jaar geleden naar Zuid-Afrika verhuisd.
Samen met de familie Kooy doen we ons best om ons steentje bij te dragen met de bewaring van neushoorns. Dit wordt gerealiseerd door neushoorns op ons speciaal voor hen zwaar beveiligd stukje eigendom te huisvesten, en ze zo veilig te stellen van stroperij. Slachtoffers van stroperij worden behandeld en worden geholpen om erbovenop te komen. Er zijn ook al meerdere neushoornbaby’s geboren en dat is fantastisch.  Jammer genoeg blijft een aanval van stropers op de dieren én op de betrokken mensen een risico ondanks de voorzorgen. Momenteel hebben we een enorm probleem om alles te kunnen blijven betalen. Bewaking, voeding, geneesmiddelen voor de dieren. Als we daar niet in slagen, dan moeten we onze dieren wegbrengen naar een onveilig reservaat en zijn ze allen gedoemd om te sterven. Dus bij deze stuur ik deze warme oproep de wereld in naar iedereen ons zou kunnen of willen steunen, met een financieel bijdrage. Alles is welkom. Niks is te weinig. En hopelijk kunnen we zo samen met jullie hulp ons reservaat overeind houden en de neushoorn het leven geven dat ze verdienen.

My name is Nele Sabbe. I'm a veterinarian, born in Belgium but I moved to South-Africa almost 10 years ago. 
Our team is doing everything in our power to keep rhinos safe. We have a high security place where the (rescued) rhino's can live. But it is very expensive to feed all of them. And then there are our security guys who risk their lives every day in order to guard the rhino's. 

We're not supported by the government in any way. 

So we're asking your financial help in order to save the rhino's.  Any amount you can spare, will help us immensely. 

Thank you!

Donations 

 • Anonymous
  • €50 
  • 2 yrs

Organizer

Nele Sabbe
Organizer
Mechelen

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee