Donor

33217210_1537914603637812_r.jpeg
HE IS CANA MY NEPHEW 4 YEAR OLD FROM KOSOVO .HE SUFFERING FROM TUMOR IN KIDNEY!HE CAN’T BE TREATED IN KOSOVO!SO HE NEEDS TO BE TREATED IN OTHER COUNTRIES.HI’S FAMILY CAN’T RAISE THE FOND!
Lets open our harts and donate for this kid as much as we can to save his life!
Thank you   
Samir Mehmeti 


Ky eshte nipi i im Cana 4 vjeqar i cili vuan nga nje semundje e rend!

Sherimi i Canes smund te behet ne Kosov.
Keshtu qe i duhet trajtim jasht vendit.
Babai i Canes eshte i  pa punë dhe nuk mund ta perballoj koston e sherimit.Pra ju lutemi ta ndihmojm Canen e vogel me aq sa kemi mundësi.
Faliminderit 
Samir Mehmeti 
33217210_1538256530139594_r.jpeg

Motra ,vellezer ,miq dhe shok.
E  pash te arsyshme qe tju njoftoj  se djali i jon Cana tash gjindet nene kontrollen e mjekve .

Por akoma sështe caktuar data e operacionit po sa te cakojn une do tju njoftoj.

Ne se bashku e kemi ba ndryshimin dhe se bashku do te lutemi der ne sherimin e Hasanit te vogel.

Ju pershendes perzemersisht,
Samir Mehmeti.
 • Anonymous 
  • £20 
  • 17 mos
 • A Z 
  • £50 
  • 30 mos
 • ilma ramaxhiku 
  • £30 
  • 32 mos
 • Jashar Abazi 
  • £100 
  • 35 mos
 • Nivi Jasa 
  • £10 
  • 35 mos
See all

Organizer

Sam Gashi 
Organizer
Orpington, Greater London, United Kingdom
 • #1 fundraising platform

  More people start fundraisers on GoFundMe than on any other platform. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case something isn’t right, we will work with you to determine if misuse occurred. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more