Main fundraiser photo

EstraperloTV

Donation protected
Torna l'Estraperlo (Club del Ritme)! Torna #EstraperloTV!
  http://www.hfmncrew.com/estraperlotv  
.
Després de veure les noticies tan poc esperançadores que s'han anat succeint en els últims dies, comprovar que els nostres polítics no estan a la altura de les circumstàncies, i ara que la nostra estimada Sala Rocksound BCN ha marxat (esperem que no sigui per sempre...), hem decidit tornar! I ho farem en format digital, en format d'ESTRAPERLO TV!
.
Amb ESTRAPERLO TV podrem rememorar i recordar els millors moments que hem viscut a la Sala en els últims anys, ja que afortunadament, tenim enregistrats molts dels concerts més sonats que hem viscut al llarg de la nostra intensa existència. Som conscients que alguns d'aquests son en millor qualitat que d'altres, però pensem que tots son perfectament vàlids per disfrutar i recordar tot lo bé que ens ho vam passar.
.
Començarem amb els 8 Sold Outs més sonats que hem tingut als darrers anys. The Baboon Show - Official, Dr. Calypso (Oficial), Berri Txarrak i Gorilla Biscuits seran alguns d'aquests grups que completaran una programació amb d'altres que anunciarem molt properament, així com també tindrem l'oportunitat de disfrutar de concerts en Streaming en viu de grups com La Inquisición, presentant el que serà el seu proper disc d'estudi "TENEVRAE".
.
Quina serà la novetat, i que podem oferir a part de transmetre uns directes que ja s'han realitzat? Doncs a meitat de cada concert, entrevistarem el grup en directe i tots vosaltres podreu llançar totes les preguntes i curiositats que tingueu i mirarem de fer possible per que el grup les respongui.
.
Per fer tot això realitat, esperem la vostra col·laboració, ja sigui en forma de donatiu a la Sala, o donant suport als grups comprant el seu merchandise oficial a través de totes les vies que posarem a la vostra disposició accedint al següent link on trobareu tota la informacio: www.hfmncrew.com/estraperlotv
.
Moltes gràcies a tots pel vostre suport! Us esperem el proper divendres 16 d'Octubre! I aneu-vos preparant ja que al Desembre i en motiu de l'aniversari de la Sala la farem ben grossa.
.
Sabem que no es la forma que més ens agradaria a tots, però de moment es la única que ens permetrà seguint fent i oferint allò que tant ens agrada, continguts dels grups que més ens apassionen i ens fan les hores i els dies menys complicats en aquest període tan trist que ens ha tocat viure.
.
Salut ESTRAPERLISTES!

Organizer

HFMN CREW and Friends
Organizer
Badalona

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee