Albanian Earthquake Relief- Canada Help

Pershendetje,

Une jam Arben Pepa nga Shkoder, Shqiperi. Jetoj ne Oakville, Kanada per me shume se 20 vjet me familjen time. Fatkeqesisht degjova dhe lexova ne lajme per termetin qe ndodhi me 26 Nentor ne Shqiperi dhe u preka shume emocionalisht. Une vendosa te kontribuoj aq sa mundesha per njerezit e mi. Dhe nuk isha i vetmi qe e deshiroja kete. Pasi fola me disa nga miqte dhe te afermit e mi qe jetojne ketu ne Kanada, hapa Gofundme sepse ata deshironin te kontribuonin ne iniciativen time.

Kristian Prenga ishte nje nga ata qe i njihte nga afer banoret e Thumanes sepse familja e atij jeton aty. Dhe ne te gjithe menduam qe ne momentin qe do te mblidhnim parate, t’ia jepnim Kristian Prenges dhe ai do te ndihmonte nje nga familjet qe eshte prekur me se shumti.

Arjan Lleshi nga Kurbnesh, Mirdite qe jeton ne Thumane prej vitesh ishte demtuar fizikisht dhe emocionalisht sepse shtepia e tij ishte demtuar nga termeti. Kristiani dhe familja e tij do te na ndihmojne ne qe parate e mbledhura te perdoren ne menyren e duhur duke rindertuar shtepine e Arjanit.

Gjithcka do te jete transparente duke postuar faturat, progresin dhe gjithcka tjeter ne internet (rrjetet sociale) te Kristian Prenga.

Ky GoFundMe do te jete ne sherbim te njerezve te cilet kane ngelur te pastrehe, per familjet e viktimave dhe per te plagosurit nga termetet qe kane ren ne vijim ne Shqiperi. Bashke do ta kalojme kete tragjedi. Te gjitha donacionet jane te vleresuara jashtemase! Faleminderit per kontributin tuaj dhe Zoti ju bekofte!

Me respekt,
Arben Pepa

.
.
.
.
Greetings,

I am Arben Pepa from Shkoder, Albania. I live in Oakville, Canada for more than 20 years with my family. Unfortunately I heard and read in news about the earthquake on 26th November in Albania and I was really affected emotionally. I decided to contribute as much as I can for my people. I was not the only one who wanted to help them. Talking with my relatives and my friends who live here in Canada I opened Gofundme because they wanted to contribute in my inciative.

I will give the donations to Kristian Prenga.
He is a professional boxer and it has a contract with the academy of Lenox Lewis. Kristian is living here in Canada and I am his manager. 
I decided to give the funds to Kristian Prenga because his family lives in Thumane, Albania. Additionaly, Kristian’s family is aware of what happened in Thumane and they know who is the most affected by the earthquake. They visitied and talked to their neighbourhood about the concequences and the help that the government and some other people donated to them. They noticed that Arjan Lleshi’s family was affected a lot and they didn’t get any help from the others. According to this Kristian and I decided to give our donations to Arjan Lleshi’s family. And it will be Kristian who will travel to Albania to give the funds personally.


Arjan Lleshi from Kurbnesh, Mirdite who lives in Thumane for years was damaged physically and emotionally because his house was destroyed by the earthquake. Kristian and his family will help us to use those money in the right way by rebuilding Arjan’s house. Everything will be transparent by posting on the internet (social media) the bills, the progress and everything else by Kristian Prenga.

This GoFundMe will be at the service of people who are homeless, for the families of the victims and for the injured in the earthquakes that have followed in Albania. Together we will overcome this tragedy. All donations are externally appreciated! Thank you for your contribution and God bless you!

With respect,
Kristian Prenga43781122_1575212508480521_r.jpeg43781122_1575212516874815_r.jpeg43781122_1575212524998934_r.jpeg

Donations

 • Alfred Domi 
  • $28 
  • 8 mos
 • Anonymous 
  • $20 
  • 8 mos
 • Anonymous 
  • $10 
  • 8 mos
 • Marsel Daka 
  • $200 
  • 8 mos
 • Marsel Daka 
  • $20 
  • 8 mos
See all

Organizer

Arben Pepa 
Organizer
Oakville, ON
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more