Main fundraiser photo

Support my new album ❤️

Donation protected
Hallo, mijn naam is Dymphi Peeters en ik maak medicijn muziek op basis van sound healing, improvisatie en wereldmuziek fusion. Ik zamel geld in om een nieuw album op te kunnen nemen (liefst met bijbehorende muziekvideo’s) en beloof jullie dat ik deze vrij zal geven aan de wereld, zodat mijn muziek precies bij de mensen terecht kan komen die het nodig hebben! Dank je wel vanuit mijn hart!


Lieve jij, Daar gaan we dan! Op de dag van de viering van de liefde! (Al vind ik eigenlijk dat je de liefde elke dag moet vieren!) De start van mijn crowdfunding campagne voor een nieuw album! Een album vol medicine music, geinspireerd door wereldmuziek fusion, sound healing en improvisatie. Al jaren wil ik een crowdfunding starten en iets in mij durfde telkens niet. Stel nou dat niemand op mijn muziek zit te wachten? Dan faal ik en kan ik het mooiste dat ik te geven heb niet leveren…. En is dat erg? Nee. Falen is ook ok. Het is erger om het nooit te proberen. Tja het is het risico dat je telkens moet durven nemen, wil je in deze muzikale branche overleven.

Gelukkig gaat het ook niet om mij persoonlijk, maar om wat de muziek die ik channel/ ontvang kan doen en betekenen voor anderen. Voor jou bijvoorbeeld! Ik voel ontroering als ik dit zomaar opschrijf. Ik weet dat ik in de ogen van vele mensen “raar “ ben. Het is voor mij het een hoogtepunt om voor een publiek muziek te maken die uniek is en speciaal voor hen gecomponeerd is in het moment en om dat ook nog in een klankentaal te doen waarin er (vanuit mijn beleving) allerlei liefdevolle activaties doorkomen. Ik voel me een kanaal met een liefdevolle intentie. Mijn wens telkens: Laat mij een instrument van liefde zijn en de klanken doorgeven die er voor mijn publiek zijn. En zo wordt de muziek door me heen gecreëerd. En degenen die ernaar luisteren, worden uitgenodigd om zichzelf heel diep te voelen. Eigenlijk zijn we in wezen allemaal een.  

Het is niet zo dat ik alleen intuïtief speel en dus niet “geoefend” heb. Ik heb vele jaren allerlei muziek beluisterd, bestudeerd en gespeeld en dat blijft een ongoing proces. Vele uren geoefend. Veel ervaring opgedaan en gespeeld op goed en minder goed bezochte concerten. Er zijn, no matter what. Durven falen en fouten durven maken en dan weer doorgaan om ze te verbeteren, terwijl er ook een hele perfectionistische kant in mij zit die eigenlijk niet tegen fouten kan. Telkens weer een soort rust gevonden in spannende situaties waarin ik moest presteren, no matter hoe ik me voelde. Mijn instrumenten, kora, fluiten, drum microfoons en versterker jarenlang rond gesleept naar allerlei plekken met het openbaar vervoer. Gespeeld voor weinig geld. Waarom?! Omdat het mijn missie is. Daarvoor ben ik hier. Niets voelt vervullender dan dienstbaar te zijn aan een ander met hetgeen waar ik mezelf in ben, enorm van geniet en na veel oefening goed in ben geworden. As ik muziek maak, dan voel ik mij verbonden met de bron. Ik heb al vele mensen in hun hart en ziel mogen raken met mijn muziek. Het blijft me verwonderen! En ik ben heel dankbaar voor dit pad, al is het tot nu toe zeker niet makkelijk geweest. 

Ik zing in een klankentaal omdat ik mensen vrij wil laten om hun eigen verhaal en hun eigen boodschap in de muziek te kunnen horen. Hun eigen intuïtie die tot hen spreekt, hun eigen wijsheid. Het gaat me om de kracht van het nu en die laten ervaren. En daarop intunen. Ik heb me in het verleden lang ingehouden. Kom van ver in het mezelf niet durven laten horen en zien. En nu? Ik voel zoveel inspiratie om een nieuw album op te nemen en dit vrij te geven aan de wereld! En waar ik naar verlang is dat de muziek die ik maak bij de juiste mensen beland, die het nodig hebben! 

En tegelijkertijd mag ik ook voor mezelf zorgen. Ik ben recentelijk wat beter geworden in ontvangen. Hoe meer ik kan ontvangen, hoe meer ik ook weer door kan geven. Geven en ontvangen is beide een beweging vanuit het hart. En ik vind geven heerlijk! En ik heb de financiële middelen nodig om dit te kunnen blijven doen. Het geld ga ik gebruiken om: 
- de opname studio te kunnen betalen waar ik de muziek opneem en laat mixen; 
- mijn album op diverse digitale platforms te laten zetten; 
- een (aantal) muziekvideo’s op te nemen, de diverse artiesten daarvoor te betalen; 
- Illustraties te laten creëren voor de album cover en individuele tracks; 
- mijzelf hopelijk ook nog een deel terug te kunnen geven om van te leven. 
- een album release party/ concert. 

Daarvoor kom ik op een minimaal bedrag van 11.000 Euro. Ik kan jouw hulp dus goed gebruiken! Een kleine of grote bijdrage, alles helpt!

Heel fijn als je me wilt helpen om een nieuw muzikaal album geboren te laten worden en dit te delen met de mensen waarvan je voelt dat ze ook interesse hebben! Alvast ontzettend veel dank! ❤
Donate

Donations 

 • Laurence Barendregt
  • €19 
  • 2 mos
 • Rob Visser
  • €15 
  • 2 mos
 • Monique Salden
  • €20 
  • 3 mos
 • Jos Kester
  • €30 
  • 3 mos
 • Thijs Maassen
  • €100 
  • 3 mos
Donate

Organiser

Dymphi Peeters
Organiser

Your easy, powerful and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help directly to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee