Main fundraiser photo

Doneer aan Vrienden van Driestroom

Donation protected
Dit jaar dragen wij onze activiteiten rondom de Nijmeegse 4Daagse op aan Hans van Gestel, een man die het leven vierde en altijd de verbinding zocht. Ter nagedachtenis aan Hans lopen er ambassadeurs mee voor Stichting Vrienden van Driestroom.

Stichting Vrienden van Driestroom
Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, uitstapjes of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Stichting Vrienden van Direstroom haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden.

Driestroomband Jukebox
Ook dit jaar staat dagelijks onze Driestroomband Jukebox de lopers aan te moedigen langs de route. Ze moedigen de lopers aan met hun vrolijke klanken! Van popmuziek tot carnavalskrakers, ze spelen het allemaal!

Presentje voor de donateur
Als blijk van onze dankbaarheid willen we jullie een klein cadeautje geven - een set (kaarsen)voetjes, helemaal met de hand gemaakt door onze getalenteerde medewerkers bij Werkpost 't Mozaïek in Wijchen. Deze voetjes kan je ophalen bij de intocht in Maldensteijn of geef uw adres op en krijg het presentje thuis gestuurd.
Donate
Donate

Organizer

Vrienden van Driestroom
Organizer
Elst

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee