David zonder gitaar, is als Bach zonder orgel.

David is vorig jaar vlak na de eerste lock down afgestudeerd met ‘de Tussentijd’ een prachtig muzikale

voorstelling waarbij hij de samenwerking met verschillende muzikanten in de vorm van een band niet uit de weg ging. Toen de theaters dicht gingen, vond hij toch allerlei manieren om het gaspedaal van zijn carrière in te trappen; zo nam hij een EP op en gaf hij online concerten. Dat gaspedaal weet David al zijn hele opleiding te vinden; hij is door geen gesloten deur te stoppen.

 

Nu de theaters weer langzaam openen staat hij dan ook alweer in de startblokken; over drie dagen begint zijn tour en hij is geselecteerd voor de halve finale van het Groniger Studenten CabaretFestival.

 

Vanmiddag ontdekte David echter dat zijn gitaar, het belangrijkste instrument in zijn voorstellingen, gestolen is; de nachtmerrie van elke zanger/muzikant! Zijn huidige gitaar was amper twee jaar oud en als startende artiest heb je nou eenmaal geen vette bedragen op je rekening staan.

 

Wie helpt David het podium weer op? Elke euro is meegenomen. Voor grote donaties kunnen we vast een huiskamer concert of een privé serenade regelen (maar dan heeft hij natuurlijk wel een nieuwe gitaar nodig).

Organizer

Fieke Opdam 
Organizer
s-Hertogenbosch

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.