Main fundraiser photo

Close Connection voor No Guts No Glory

Donation protected

De Pul in Uden (Nederland) is onderdeel van Stichting Compass Uden. Deze stichting is de overkoepelnde stichting voor het Udense jongerenwerk en poppodium De Pul. Er werken zo’n 100 vrijwilligers voor onze organisatie.

Bij De Pul in Uden geloven we in de kracht van muziek en houden we van wilde plannen. Door dit covid-jaar hebben we het hele jaar door al vanalles geprobeerd om te zorgen dat er aandacht blijft voor live-muziek.

Op het eind van een heel vreemd jaar toppen we dit af met een gave actie. Tussen kerst en oud op nieuw lanceren we: “CLOSE CONNECTION” Programmeur Stefan School fietst tussen kerst en oud op nieuw langs alle Nederlandse poppodia om aandacht te vragen voor het belang van cultuur.

Met de actie “Close Connection” fotografeert de programmeur van het Udense poppodium De Pul zo’n 60 voordeuren van poppodia, die zijn aangesloten bij de VNPF. Deze (door Covid gesloten) voordeuren worden grafisch opgemaakt tot een poster, die we presenteren tijdens de online versie van Eurosonic Noorderslag 2021, en welke we gaan verkopen voor het goede doel. Is het een wild plan? jazeker want dagelijks zal Stefan ruim 200 kilometers moeten trappen en in alle weersomstandigheden het land gaan doorkruisen. De opbrengst van zijn tocht en verkoop van de poster gaat naar Stichting No Guts No Glory.

Het goede doel:
Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Ook zij geloven in de kracht van muziek, en veel van hun activiteiten hebben een muzikaal karakter. Zo organiseerden ze afgelopen zomer nog Jankfest, een festival voor Sharon Teuws, die kanker heeft en een festival-backstage ervaring als grote laatste wens had om ‘afscheid te nemen’. De opbrengst van deze fundraiser komt volledig ten goede aan dergelijke projecten.

Iedere donatie boven 10 euro ontvangt daarnaast een full colour poster (excl verzendkosten). 

toevoeging n.a.v. transparantie
(nodig bij hogere Gofundme opbrengsten):

Stichting Compass Uden maakt de volledige opbrengst over naar de stichting No Guts No Glory, en zal de gemaakte kosten voor het project in rekening brengen bij diezelfde stichting. Zo gaan we zo transparant mogelijk om met het opgehaalde geld. Ellen Gerritsen van No Guts No Glory is direct betrokken bij ons project en heeft tevens ook financieel inzicht . 

Donations 

 • Piet van Vugt
  • €5 
  • 3 yrs

Organizer

De Pul Uden
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about

 • Trusted

  Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee