Caspers Strikeforce chair

Hej :)

 Jeg hedder Casper Aastrøm, jeg er 19 år gammel og har diagnosen muskelsvind SMA 2, så jeg sidder i kørestol fuldtid.

Jeg går dyrker kørestols fodbold i klub, BSF Ballerup - Skovlunde fodbold, og går meget op i det, det er min måde at komme ud og være social, og sådan jeg er en del af et fælleskab. I denne sæson blev jeg kåret til årets fighter :)

Fra næste sæson er jeg blevet tilbudt at kunne komme på første holdet, desværre er min nuværende stol for slidt og ikke op til standard på det plan. Det skulle gerne være en vej til at ende på landsholdet i kørestols fodbold.

Den stol jeg skal bruge hedder en Strikeforce football chair

Som er en speciel sports stol der bliver bygget specifikt til mig i Frankrig, det er desværre en kostbar stol, kommer til at koste 93000 kr,- med rejse og stol.

Selvom regler/love er meget klare angående sports udstyr til handicappede, har Tåstrup kommune valgt at afslå min bevilling, og de har parkeret min klagesag, med udsigt til flere års tovtrækkeri. Muskelsvindscenteret har indvilget i at hjælpe med advokat bistand, men de har så mange sager, at de ikke har mulighed for at føre min sag før om to år.
Så derfor tager jeg selv affære og sparer op, søger og fonde og prøver denne gofundme idé. Jeg velkommer alle bidrag, store som små, og håber i kan hjælpe mig, da min kørestols fodbold er en vigtig del af min livskvalitet, og en blivende passion i mit liv.

Mvh Casper Aastrøm 

 

 

 Organizer

Casper Aastrøm
Organizer
Taastrup

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.