Alle kinderen van de wereld ❤️

Ik ben Boxie
Ik teken mijn leven
Dat is mijn vrijheid
Teken je met mij mee ?
Dan maken we samen de wereld een stukje mooier

Al meer dan 12 jaar verspreid ik mijn wens over de wereld ...

Mijn wens :
"De zuivere energie die vrij komt als we de tekening die we samen gemaakt hebben kado geven aan iets of iemand anders, dat wil ik alle kinderen van de wereld laten ervaren ."

In de afgelopen jaren heb ik al duizenden kinderen blij mogen maken met halve tekeningen die ze vervolgens af hebben gemaakt en als ze willen .... kado hebben gegeven aan iemand anders.
De zuivere energie die vrij komt als we dat doen, creëren vanuit ons hart en delen, is zo waardevol om te delen, dat ik er mijn levens missie van heb gemaakt .

Om mijn wens onvoorwaardelijk te kunnen blijven verspreiden heb ik een serie toegankelijke kunstwerken gemaakt genaamd "ALLE KINDEREN VAN DE WERELD"
Dit is een serie kunstwerken met steeds dezelfde omtrek maar met telkens een andere invulling waardoor elk kind van de wereld zijn eigen energie heeft.
Elk kind van de wereld staat met deze serie symbool voor een ieder van ons. Een ieder die ik vanuit het diepst van mijn hart alle liefde en vrijheid wens wat ik ook voor mezelf wens.

Als jij mijn platform een warm hart toedraagt ... vraag ik je bij deze om een kijkje te nemen op www.boxie1970.nl en wellicht mij ook te ondersteunen door middel van een aankoop van een kunstwerk uit de serie of een vrijwillige donatie te doen.

LOVE>>AND>>LET>>GO

Boxie
❤️Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Boxie Van Boxtel
Organizer

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.