Main fundraiser photo

Buitenonderwijs

Donation protected
Hallo allemaal,

Wij zijn Jasper en Remy en wij zijn een bedrijf aan het opzetten waarmee we ons richten op natuureducatie voor kinderen. Met ons lesprogramma leveren we een belangrijke bijdrage aan het leergebied "oriëntatie op jezelf en de wereld".

In een maatschappij waar kinderen veel tijd doorbrengen achter een beeldscherm, nemen wij ze mee de natuur in. Via de natuur laten we kinderen samenwerken, spelen en leiding nemen. Wij streven naar een wereld waarin elk kind zijn eigen kwaliteiten kent en in kan zetten. Door middel van onze avontuurlijke outdoor lessen, vol spel en plezier, worden grenzen verlegd, komen nieuwe vriendschappen tot leven, wordt creativiteit ontwikkeld en de natuur ontdekt!

Wij gaan ons programma op project basis aanbieden aan basisscholen en buitenschoolse opvang organisaties. 
Zelf zijn wij al jaren aan het werk in zowel kinderopvang als op basisscholen en beschikken we over een pedagogische opleiding waaronder de ALO (academie lichamelijke opvoeding).

Het zou fantastisch zijn als u ons zou willen helpen met een bijdrage. Hier kunnen we lesmaterialen, een eco toilet, locatie op wielen en sportmaterialen van kopen.

Wij zijn gigantisch dankbaar voor elke donatie, hoe klein of groot ook. Wij willen ieder kind de kans geven op buitenonderwijs.
Helpt u ons mee?
 
Om onze donateurs te bedanken, organiseren wij een fantastische middag voor jong en oud waarin u kunt ervaren wat ons outdoorprogramma inhoudt. 
Uiteraard zal dit plaatsvinden wanneer Corona is afgenomen en de maatregelen hiervoor zijn ingetrokken.

Wij staan nu ook op het platform Groen Kapitaal. Als u meer informatie wilt, zie de link hieronder. 
https://platform.groenkapitaal.nl/initiatief/buitenbazen/?fbclid=IwAR3eRiXyczUIvPB_DdJFrF8U0ag6wI57IrKQYldthcRLws87bhntDwLvu8U 

Fundraising team: BuitenBazen (2)

Remy Brands
Organizer
Zandvoort, NL
Jasper Romeijn
Team member

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee