Shqiptaret per Shqiptaret

Të dashur miq,
 
Fondacioni yne vazhdon me misionin për të përkrahur ata që jeta nuk u ka mundësuar shumë fat.  Kjo fushate është për ata të cilët duan te ndihmojnë njerëzit në nevojë. Të gjitha fondet do jenë ekskluzivisht për familjet pa të ardhura apo me të ardhura minimale. Misioni ynë nuk do ekzistonte sikur të mos ishit ju, vëllezër dhe motra të dashur.

Zoti u bekoftë ju dhe familjet tuaja me të gjitha mirësitë e kësaj bote! 

Dear friends, 

Our Foundation continues the mission of supporting the Albanian families with no income, or those with very minimal income who are able to cover their living expenses. All the funds from this campaign will be used exclusively to provide the necessary help to the families in need. 

May God bless you and your families!  Thank you for considering helping this cause!

Donations (2.6K)

See top
 • Anonymous
  • $20 
  • 28 d
 • Arben Bytyqi
  • $15 
  • 28 d
 • Anonymous
  • $60 
  • 28 d
 • Hafije Zejneli
  • $50 
  • 29 d
 • Anonymous
  • $5 
  • 29 d
See all

Organizer

Elvis Naci
Organizer
Lisle, IL
Friends of Fondacioni Firdeus
 
Registered nonprofit
Donations are typically 100% tax deductible in the US.

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.