Avui sóc jo, demà pots ser tú

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a totes les persones que heu fet possible que, en tan sols tres dies, s’hagi pogut assolir i superar l’objectiu que ens havíem marcat. És molt destacable no sols la quantitat recaptada sinó que ha estat mercès a més de mil donacions, en molts cassos de petites però importantíssimes aportacions.

Moltes gràcies, som un país ple de persones extraordinàries, us encoratgem a seguir col·laborant amb noves campanyes solidàries que se seguiran endegant per fer front, malauradament, a l’envit en contra de les llibertats i els drets fonamentals que estem patint.

//

Queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a todas las personas que han hecho posible que, en tan sólo tres días, se haya podido alcanzar y superar el objetivo que nos habíamos marcado. Es muy destacable no sólo la cantidad recaudada sino que ha sido gracias a más de mil donaciones, en muchos casos de pequeñas pero importantísimas aportaciones.

Muchas gracias, somos un país lleno de personas extraordinarias, os animamos a seguir colaborando con nuevas campañas solidarias que se seguirán emprendiendo para hacer frente, desgraciadamente, al envite en contra de las libertades y los derechos fundamentales que estamos sufriendo.

//

Català

El passat 10 d’Abril (a demanda de la Fiscalia) Tamara Carrasco, membre del CDR de Viladecans va ser detinguda i acusada de sedició, rebel·lió i pertinença  a banda terrorista. Va ser portada a la Comandància de la Guardia Civil de 3 Cantos a Madrid, on després de 48 hores privada de la seva llibertat en un calabós va ser portada a l’Audiència Nacional. El jutge la va deixar lliure però amb unes mesures cautelars que no li permeten sortir del seu municipi, només per acudir al seu centre de treball.  

Tamara, s’enfronta a un procés judicial per a que, indirectament, tot un col·lectiu pugui gaudir d’uns drets i llibertats democràtiques.

Per aquets motius, Tamara necessita tot el recolzament i suport possible per poder afrontar aquest litigi i defensar tant els seus drets com els de tots.

Què necessita?

Recaptar fons per a poder afrontar el procés judicial i tots els costos que se'n derivin (Costos de la defensa + possibles viatges a Madrid per assistir a la Audiència Nacional)

La Tamara és companya nostra de feina i ens hem proposat ajudar-la amb la causa. Per aquest motiu vam obrir la campanya de captació de fons per ajudar a cobrir el procés ja esmentat. D'aquesta forma la Tamara rebrà els diners mitjançant un compte corrent que està al seu nom i és particular d'ella. 

Ajuda'ns a fer justícia, avui sóc jo, demà pots ser tú! 

//

Castellano

 
El pasado 10 de Abril (a demanda de la Fiscalía) Tamara Carrasco, miembro del CDR de Viladecans fue detenida y acusada de sedición, rebelión y pertenencia a banda terrorista. Fue llevada a la Comandancia de la Guardia Civil de 3 Cantos en Madrid, donde después de 48 horas privada de su libertad en un calabozo fue llevada a la Audiencia Nacional. El juez la dejó libre pero con unas medidas cautelares que no le permiten salir de su municipio, sólo para acudir a su centro de trabajo.

Tamara, se enfrenta a un proceso judicial para que, indirectamente, todo un colectivo pueda disfrutar de unos derechos y libertades democráticas.

Por estos motivos, Tamara necesita todo el apoyo y soporte posible para poder afrontar este litigio y defender tanto sus derechos como los de todos.

¿Qué necesita?

Recaudar fondos para poder afrontar el proceso judicial y todos los costes que se deriven (Costes de la defensa + posibles viajes a Madrid para asistir a la Audiencia Nacional)

Tamara es compañera nuestra de trabajo y nos hemos propuesto ayudarla con la causa. Por ese motivo abrimos la campaña de captación de fondos para ayudar a cubrir el proceso ya comentado. De esta forma Tamara recibirá el dinero mediante una cuenta corriente a su nombre y particular de ella. 

Ayúdanos a hacer justicia, hoy soy yo, mañana puedes ser tú!
 • LYDIA SIMON ORTEGA 
  • €5 
  • 43 mos
 • Carlos Carbonell Pla 
  • €25 
  • 47 mos
 • Joël Canal Vidal 
  • €10 
  • 48 mos
 • Ana Hernández Huet 
  • €13 
  • 49 mos
 • Eva Royo Gómez 
  • €10 
  • 49 mos
See all

Organizer

Tamara Carrasco Garcia 
Organizer
Viladecans