AVA’70 organiseert: In actie voor Missie 538

Ieder jaar organiseert Radio 538, in de week voorafgaand aan Kerst, een actieweek om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel; Missie 538. Dit jaar staat die actieweek in het teken van het Prinses Máxima Centrum, waar ze onderzoek doen naar behandelingen tegen kinderkanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. 

Als sportvereniging in Aalten staan we midden in de maatschappij. Bijna 200 van onze 600 leden zijn jeugd en wekelijks vermaken onze tal van vrijwilligers onder andere deze doelgroep en gaan tientallen kinderen met een lach op hun gezicht naar huis na een training, wedstrijd of activiteit. We kunnen ons dan ook niet voorstellen hoe het voor een kind (en ouders) moet zijn om niet zorgeloos naar school te kunnen, buiten te kunnen spelen, laat staan te sporten. Maar dag in, dag uit bezig te zijn met het overwinnen van een ziekte, die nog steeds 25% van de gediagnostiseerde kinderen het leven kost.

Tijd voor actie! Team Happy Code - een orgaan binnen onze vereniging dat activiteiten organiseert voor o.a deze doelgroep - stak de koppen bij elkaar en kwam met plan voor een sponsorloop, om samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Missie 538, en dus het Prinses Máxima Centrum.

Fundraising team: Inzamelingsactieteam (2)

AVA ‘70
Organizer
Raised €2,962 from 201 donations
Aalten
Team Happy Code
Team member
Raised €633 from 27 donations

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.