Nyt sted til nyt Hesteliv

Nyt Hesteliv skal finde et nyt sted da ejendommen i Blommenslyst blive eksproprieret. Det er ikke let at finde et sted med jord og bygninger nok til at vores internatet kan være der, som der også er råd til at købe. 
Vi er pt Danmarks største hesteinternat og vi vil gøre alt for at vi fortsat kan eksistere et nyt sted. 
Hvis dette skal kunne lade sig gøre har vi brug din donation. 

De penge der bliver samlet ind, skal gå til køb af et nyt sted. Vi søger fonde for hjælp, men dette er langt fra nok. Derfor har vi brug for din hjælp hvis vi skal fortsætte

Internatet i Blommenslyst skal finde et nyt sted at være inden september 2019. 

nyt Hesteliv er Danmarks største internat, og vi har ca. 90 heste på stedet. Der ud over har vi ca . 80 heste i familiepleje. Der er brug for et internat af denne størrelse. Vi kunne tage 3 gange så mange heste ind om året, hvis der var plads da der er stor efterspørgelse på internatpladser for heste. Både fra private, rideskoler og dyreværnssager. 

Vi vil være meget taknemmelig for din støtte - lille eller stort - så vi kan etablere et nyt sted, hvor vi kan hjælpe heste i nød.

nyt Hesteliv er godkendt af SKAT efter §8A som en velgørende forening. Alle beløb, som er doneret som gave, er fradragsberettiget på din selvangivelse. Du skal blot meddele os dit CPR-nr., så indberetter vi til SKAT, og du modtager automatisk dit fradrag.

Tak for din hjælp!

Donations (18)

See top
 • Anne Kathrine Gerdes
  • kr250 
  • 4 yrs
See all

Organizer

Janne Junker
Organizer
Blommenslyst

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.