Voor een stralingsarm land...

Crowdfunding voor een stralingsarm land...

Ooit, toen onze wereld nog jong was, leefden we lang en gelukkig. We klommen in bomen. Ons moeder gaf een kus. Vogels wekten ons op. Vlinders joegen we na. 

Wij houden van die wereld. Die magische wereld van geuren en kleuren. Schoon water. Zuivere lucht.

Die wereld is in gevaar. Ze wordt bedreigd door een technologie die de natuur vernielt en de bijen doodt. De vogels uit de lucht haalt. Onze kinderen vergiftigt. Onze gezondheid sloopt.

Met haar arrest van 14 januari 2021, zette het Grondwettelijk Hof de stralingsproblematiek op de kaart. Het Hof erkent dat sommige mensen een draadloze maatschappij niet verdragen. Dat iedere burger een draadloos communicerende digitale meter mag weigeren en om een bekabelde variant kan verzoeken.

Met haar arrest deed het Hof veel meer dan recht spreken. Het Hof deed dromen. Dromen van meer. Van een wereld die weer barst van het leven. 

Wij willen daarom verder gaan. Meer doen. De droom najagen waarvan het Hof ons een eerste glimp toonde. Wij willen de stalingsproblematiek in zijn nationale, Europese en internationale dimensies op de kaart zetten. Bij de rechter aankaarten hoe de normen die de overheid vandaag hanteert, de natuur neerhaalt. De bijen doodt. De kinderen hun toekomst ontneemt. Het leven verstikt.

Voor die droom hebben we hulp nodig. De overtuiging, de inzet, de passie, die hebben we al. Die leveren we elke dag. Een rechtszaak opzetten, dat kost echter geld. Veel geld. 

En daarom richten we ons tot jou. Droom jij ook van die wereld vol zoemende bijen en zingende vogels? Steun dan onze actie en draag bij aan onze crowdfunding!

Bewuste Burgers
bewusteburgers.be  

Save Belgium
savebelgium.be

Donations (74)

See top
 • Stralingsarmvlaanderen Luc
  • €50 
  • 1 yr
See all

Fundraising team (2)

BBSB Vzw
Organizer
Raised €1,755 from 12 donations
Nieuwpoort
Secretaris BBSB
Team member
Raised €125 from 2 donations
This team raised €4,647 from 60 other donations.

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.