Të ndihmojmë Hajselin

Hajsel është vetëm 2 vjeç dhe që prej lindjes nuk ka ecur dot kurrë si duhet! Vogëlushja nga Pulaha e Korçës përveç dëmtimit të këmbës në lindje vetëm para disa ditësh ka thyer këmbën “Më mirë jap gjakun e trupit tim se të shoh vajzën kështu ” fjalët therëse të babait të Hajsel të prekin thellë e të vendosin në mendime se deri ku një prind arrin për fëmijën e tin Ndërhyrja, trasporti dhe terapia pas operacionit kushtojnë 20.000 € do iu luteshim të na bashkoheni për të bërë të mundur që Hajsel të ngrihet sërisht në këmbë e të ketë një rrugëtim të gjatë plot momente gëzimi.


Rendësia e bamirësisë është e shumëfishtë dhe ka ndikim të thellë në jetën tonë individuale dhe në shoqëri. Disa nga aspektet kryesore të rëndësisë së bamirësisë janë: 1- Ndihma ndaj të tjerëve: Bamirësia është një mënyrë e fuqishme për të ndihmuar ata që janë në nevojë. Ajo mund të ndihmojë të tjerët të përballojnë sfida, të ndjehen të vlerësuar dhe të ndjehen më të lumtur. Ndihma ndaj të tjerëve ndikon pozitivisht në jetën e tyre dhe krijon një ndjenjë të thellë të kënaqësisë dhe qëllimit. 2- Lidhjet shoqërore: Bamirësia ndikon në ndërtimin e lidhjeve të forta dhe të ndihmuara shoqërore. Një sjellje e mirë ndaj të tjerëve krijon një mjedis të kulturës së ndihmës dhe solidaritetit, dhe ndihmon në ndërtimin e marrëdhënieve të shëndetshme me të tjerët. 3- Rritja personale: Bamirësia ndihmon në zhvillimin personal dhe emocional të individëve. Duke ndihmuar të tjerët, ne rrisim ndjenjën tonë të përgjegjësisë, tolerancës, dhe ndjenjën e krenarisë për të kontribuar në dobi të tjerëve. Kjo mund të krijojë ndjenjën e një qëllimi më të madh në jetën tonë dhe ndihmon në rritjen tonë si individë të plotësuar. 4- Ngritja e shoqërisë: Bamirësia ndihmon në ngritjen e shoqërisë dhe përmirësimin e ndihmës shoqërore. Duke ndihmuar të tjerët, ne krijojmë një ndryshim pozitiv në botën tonë dhe ndihmojmë në ndërtimin e një shoqërie më të drejtë, të ndihmuar dhe të bashkëpunuar.

Donations (365)

See top
 • Amelia Xheka
  • $55 
  • 1 d
 • Anonymous
  • $20 
  • 2 d
 • Anonymous
  • $50 
  • 3 d
 • Anonymous
  • $20 
  • 3 d
 • Elmedina Ramani
  • $10 
  • 3 d
See all

Organizer

FN Foundation
 
Registered nonprofit
Donations are typically 100% tax deductible in the US.

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.