Help Adrijan Bilbil for emergency surgery.

24 vjecari Adrijan (Adi) Bilbili, klarinetist, nga Qyteti i Ohrit. Është në situat të vështirë shendetsore, rrezik jete. Adi, para disa muaj bëri një ndërhyrje kirurgjikale në lukth, ku më vonë operimi i shkoi keq dhe merr masa të rënda, rrezik jete. Adi, disa muaj mjekohej në Turqi gjithashtu edhe në spitalet e Shkupit “Sistina” dhe spitali shtetëror në Shkup. Pas shumë analizave dhe mjekimeve në vend, mjekët më të mirë nga këto spitale nuk mund ta ndihmojnë dhe kanë ngritur dore, duke i sygjeruar familjes të gjejnë rrugëdalje ne ndonjë klinike apo spital jashte shtetit. Ruzhdiu dhe familja janë në bisedime me kliniken “Koç Üniveristesi Hastanesi” me doktor Murat Akyidis, ku duhet te bëhen disa analizat për mjekim te mëtejshëm. Situata e Adit është tepër e ndërlikuar e cila çdo moment mund te shkaktoj edhe më të keqen. Andaj apelojmë për të gjithë humanistet dhe bamirësit bashkarisht të bëjm një të mirë një humanizëm të zgjasim dorën njëri-tjetrit në momente te vështira. Thone “Njeriu i mirë shihet në kohët e veshtira”.———————————————————————— 24-годишниот брат нашиот колега Ади Билбил кларинетист од Охрид, се наоѓа во лоша здравствена состојба со ризик по неговиот живот. Ади пред неколку месеци беше подложен на операција на стомакот каде подоцна операцијата се одвива лошо и тој презема сериозни мерки со ризик за живот. Ади се лекуваше неколку месеци во Турција во болницата „Скопје Систина“ и во Државната болница во Скопје. По многу тестови и третмани во земјата, најдобрите лекари од овие болници се откажаа од сугерирањето на семејството да најде излез во клиника или болница во странство. Ружди и неговото семејство разговараат со клиниката „Koç üniveristesi hastanesi“ со д-р Мурат Акиидис каде треба да се направат некои тестови за понатамошно лекување. Ситуацијата на огласот е многу комплицирана, што може да предизвика уште полошо во секој момент. Затоа, еве апел до сите хуманисти и добротворни организации заедно да направат добар хуманизам за да подадат рака едни на други во тешки моменти. Тие велат „Добриот човек се гледа во мрачни и тешки времиња“. За да соберете средства што е можно повеќе, секоја помош е добредојдена. ————————————————————————Help Needed for Adrijan Bilbil, after some complications from previous surgery, Adi needs to have surgery outside of Macedonia, in Turkey that is estimated to cost around $80,000 Any help is appreciated, we are in constant touch with the parents of Adrijan the father Ruzhdi Bilbil. Lets bring back joy to Adi like he brings us joy with his clarinet on every event!
 • Anonymous
  • $100 
  • 23 mos
 • Anonymous
  • $100 
  • 23 mos
 • Kimet Banushi
  • $100 
  • 23 mos
 • Anonymous
  • $200 
  • 23 mos
 • Anonymous
  • $100 
  • 24 mos
See all

Organizer

Bekim Asani
Organizer
New York, NY

Your easy, powerful, and trusted home for help

 • Easy

  Donate quickly and easily.

 • Powerful

  Send help right to the people and causes you care about.

 • Trusted

  Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.