People of Albania Need Help Post Tragic Earthquake

Hello Family and Friends, 

My name is Learta Prishtina and I am a student at New York University (NYU) and I am raising money for the earthquake victims of Albania.  On November 26, 2019 at around 4 am  Durrës, Albania was hit with a tragic Earthquake with a magnitude of 6.4. This led to collapse of homes and buildings while people were asleep. I am raising money with my father Flamur Prishtina, owner of Prishtina Construction Design Inc., and Armand Hysa, the owner of Big Apple Pizza in Kenilworth, NJ, to help rebuild homes for the individuals struck by this tragedy. My family sought refuge in Albania during the Kosovo/Serbia War and Durrës is Mr. Hysa hometown.  As fellow Albanians, we want to aid our people and make sure the funds are used appropriately. 

Currently the death toll surpassed 35 individuals and hundreds were injured. People are sleeping in their cars, stadiums, and lighting fires to keep warm as it is cold in Albania this time of year.  Mr. Prishtina and Mr. Hysa will be flying out to Albania within  7-10 days to deliver the funds and oversee the construction of the new homes. 

The people of Albania need our help! Please donate!!!

If you have any questions, please do not hesitate to contact us! 


-----

Përshëndetje familjare dhe miq,

Emri im është Learta Prishtina jam student në Universitetin e Nju Jorkut (NYU) dhe dua po mbledh para për viktimat e tërmetit në Shqipëri. Më 26 nëntor 2019, rreth orës 4 të mëngjesit në Durrës, Shqipëria u godit me një Tërmet me magnitude 6.4. Kjo çoi në shembjen e shtëpive dhe ndërtesave perderisa njerëzit ishin në gjumë. Unë po mbledh para me babanë tim Flamur Prishtina, pronar i Prishtina Construction Design Inc., dhe Armand Hysa, pronar i Big Apple Pizza në Kenilworth, NJ, për të ndihmuar në rindërtimin e shtëpive për individët e goditur nga kjo tragjedi. Familja ime kërkoi strehim në Shqipëri gjatë Luftës Kosovë / Serbi dhe Durrësi është vendlindja e Z. Hysa. Si shqiptarët e tjerë, ne duam të ndihmojmë popullin tonë dhe të sigurojm që fondet të përdoren në mënyrë të duhur.

Aktualisht numri i vdekjeve tejkaloi 35 individë dhe qindra u plagosën. Njerëzit janë duke fjetur në makinat e tyre, në stadiume ku ndezin  zjarre për të mbajtur të ngrohtë pasi është  ftohtë në Shqipëri ne këtë kohe te vitit. Zotëri Prishtina dhe Zotëri Hysa do të fluturojnë për në Shqipëri brenda 7-10 ditëve për të derguar fondet dhe për të mbikëqyrur ndërtimin e shtëpive të reja.

Populli i Shqipërisë ka nevojë për ndihmën tonë! Ju lutemi ndihmoni !!!

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni!

Donations (0)

 • Anonymous 
  • $500 
  • 29 d
 • Ariana Anguiano 
  • $100 
  • 29 d
 • MICHAEL FERRARO FOODS 
  • $1,000 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • $500 
  • 1 mo
 • Anonymous 
  • $300 
  • 1 mo
See all

Organizer

Learta Prishtina 
Organizer
Roselle Park, NJ
 • #1 fundraising platform

  People have raised more money on GoFundMe than anywhere else. Learn more

 • GoFundMe Guarantee

  In the rare case that something isn’t right, we will refund your donation. Learn more

 • Expert advice, 24/7

  Contact us with your questions and we’ll answer, day or night. Learn more