Support Huseyin Caglar’s Funeral & Journey Home to Türkiye

148 donors
0% complete

$9,215 raised of $13K

Support Huseyin Caglar’s Funeral & Journey Home to Türkiye

English:
Hi, my name is Melih Yatman. I am deeply saddened to share that my childhood friend, Huseyin Caglar, has recently passed away.

Huseyin was a kind and loving person who touched many lives. His final wish was to be laid to rest in his homeland, Türkiye, with his family. We are raising funds to cover funeral expenses and the costs of transporting his body back home so that his family can honor his wish and say their final goodbyes.

Any contribution, no matter the size, will make a meaningful difference and help us fulfill Huseyin’s last request. Thank you for your support, prayers, and kindness during this difficult time.

Turkce:
Merhaba, benim adım Melih Yatman. Çocukluk arkadaşım Hüseyin Çağlar’ın vefatını büyük bir üzüntüyle paylaşmak istiyorum.

Hüseyin, hayatına dokunduğu herkes için iyi yürekli ve sevgi dolu bir insandı. Son dileği, memleketi Türkiye’de, ailesinin yanında defnedilmekti. Onun bu son arzusunu yerine getirebilmek için cenaze masraflarını ve naaşının Türkiye’ye gönderilmesi için gereken giderleri karşılamak amacıyla bağış topluyoruz.

Yapacağınız her katkı, ne kadar küçük olursa olsun, Hüseyin’in son dileğini gerçekleştirmemize yardımcı olacak ve ailesine bu zor zamanda destek olacaktır. Dualarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Organizer and beneficiary

Melih Yatman
Organizer
San Diego, CA
Emrecan Erturen
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee