#SantPepNoEsToca


#SantPepNoEsToca Ajuda'ns a salvar el pavelló del CB Sant Josep de Badalona. Som un Club referent del bàsquet de formació català i volem mantenir una pista mítica que ara està en perill.

Després de 50 anys fent bàsquet al nostre pavelló i 80 anys d'història, estem a punt de ser desnonats pels propietaris. Fa molt de temps que la propietat no fa un manteniment adequat de les instal·lacions, i mai no s'ha tramitat la llicència d'activitats.

Davant d'aquesta situació, des del Club hem de fer front a diverses accions de manteniment i millores, i a moltes despeses extraordinàries per fer front a temes legals.

Per a transferències bancàries, el nostre numero de compte és: ES6300810024860001401644

Oferim recompenses a les persones que us vulgueu solidaritzar i fer un cop de mà: 

>> Peça de recanvi del parquet de la mítica pista del Sant Josep numerada i personalitzada. Aportacions superiors a 20€.

>> Pilota de bàsquet personalitzada amb logo i colors Sant Pep. Aportacions superiors a 50€.

>> Samarreta del Sant Pep amb el teu nom. Aportacions superiors a 100€.

>> El teu nom o la teva marca en una placa que penjarem per sempre al pavelló en agraïment al teu esforç i el teu compromís amb el Sant Pep. Aportacions superiors a 500€.

>> El teu nom o la teva marca en una placa de mecenes d'honor exclusiva i limitada a 15. Per a particulars o empreses que vulguin passar a la història per haver contribuït a salvar Sant Pep en aquests moments tan complicats. Aportacions superiors a 3000€. Per a aquest tipus de col·laboració d'import elevat, poseu-vos en contacte amb nosaltres, si us plau.

Si teniu dubtes, contacteu amb nosaltres a [email redacted] .

(Aclariment) L'organitzador de la campanya, Ibon Orrantia és el President del CB Sant Josep, i el beneficiari, Miquel Prats, el tresorer del Club. Tots els ingressos fets mitjançant Gofundme van a parar directament al compte de banc del CB Sant Josep de Badalona.

Cuenta Twitter del Club 

Web del CB Sant Josep de Badalona

Vídeo de suport de Toni Soler 

Vídeo de suport de Lídia Heredia 

Vídeo de suport de Jordi Villacampa

Organizer and beneficiary

Ibon Orrantia
Organizer
Badalona
Miquel Prats Gol
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.