Herstel vernielde beelden ❤️ Heart Work Heroes ❤️

Heart Work Heroes is de expositie in het centrum van Rotterdam, waarvan de opvallende beelden, met een hart als hoofd, het straatbeeld de afgelopen weken nog kleurrijker hebben gemaakt. Een gebaar naar alle zorgmedewerkers in Rotterdam, waarvan de veilingopbrengst na afloop van dit project ten goede komt aan de lokale zorg. 


Vorige week woensdagnacht, als reactie op de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma, ontstonden er rellen in Rotterdam. Tot ons grote verdriet zijn er tijdens die rellen 9 beelden op het Kruisplein volledig vernield. Van de sokkels getrokken en kapotgetrapt. Een enorme teleurstelling aangezien Rotterdam de beelden in die korte tijd allang in haar hart had gesloten. Onze kunstenaars zijn er kapot van. Hun getroffen beelden kunnen nu niet meer op straat staan en niet meer geveild worden.

We willen ons project redden, maar beschikken niet over de middelen om de beelden te herstellen of opnieuw te produceren. Daarom proberen we alle kosten die het herstel, productie, transport, maar ook het lakken en plaatsen met zich meebrengt via deze crowdfunding-actie op te halen. Onze kunstenaars hebben al aangegeven de beelden opnieuw te willen beschilderen. Als we met elkaar hier onze schouders onder zetten dan krijgen we de beelden weer terug op het Kruisplein en worden alle zorgmedewerkers weer terecht in het zonnetje gezet.
 

Ons doel blijft om alle deelnemende beelden te veilen. Halen we met deze actie meer op dan ons benodigde bedrag? Dan zullen we al jullie bijdragen bundelen en samen met onze veilingopbrengst inzetten voor de lokale zorg. Help jij ook mee?

Je kunt ons vinden op www.heartworkheroes.com en via ‘heartworkheroes’ op de socials.


Uit de grond van mijn ‘heart’, enorm bedankt, 
Herman.
Become the first supporter

Your donation matters

GoFundMe protects your donation

We guarantee you a full refund for up to a year in the rare case that fraud occurs. See our GoFundMe Giving Guarantee.

See all

Organizer

Herman Poort
Organizer
Alphen aan den Rijn

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.