FC Guber Srebrenica Tassen en Jassen

Beste vrienden, beste atleten,

Ik wil jullie hulp inschakelen. Ik ben van plan om dit jaar Srebrenica te bezoeken. Srebrenica is een plaats in Bosnië waar de menselijkheid en morele waarden van de mens in de 20ste eeuw werden verslagen en gedegradeerd tot het laagste niveau. Dit jaar ga ik met een groep wielrenners een fietsmarathon rijden van Bihac naar Srebrenica. De marathon duurt drie dagen en er wordt dagelijks ongeveer 200 km gereden.

Naast het bezoeken van het herdenkingscentrum zou ik graag sportverenigingen in Srebrenica bezoeken en hulp bieden aan sporters en coaches die middels hun werk en enthousiasme proberen op te bouwen wat de oorlog bij mensen heeft vernietigd, namelijk het vertrouwen in een betere toekomst en samen leven met elkaar ondanks alle verschillen.

Zo lanceer ik op verzoek van hun coach Sadmir Nurkic een actie om geld in te zamelen voor de aanschaf van sport jasjes en sport tassen voor 50 kinderen van FC Guber Srebrenica. Een jas en een tas kosten ongeveer 20 euro. Totale kosten 800 Euro (1560 Bosnische mark). Hierbij vraag ik jullie bijdrage ten ondersteuning van de sport in srebrenica. Sport in Srebrenica is meer dan alleen sport, het is een manier om elkaar weer te verenigen.

Sportieve groet,

Rasim Risljanin.
See all

Organizer

Asim Risljanin
Organizer
The Hague

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily.

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about.

  • Trusted

    Your donation is protected by the  GoFundMe Giving Guarantee.