330
330
4

Bekim Lumi - we need you back!

€27,635 of €100,000 goal

Raised by 324 people in 1 month
Created February 28, 2018
Bekim Lumi, our talented dear friend, professor at the Faculty of Arts in Prishtina, a theatre director is battling cancer for the past two years.

The expensive treatment is  proving to be unbearable for his family!

He is currently awaiting for his next round of treatment which depends from us, all of us!

Bekim  needs our support, now that he faces a critical moment - moreover WE need him among us!

Please donate, any amount you can! We also need your moral support and prayers!

Luljeta Lumi - Bekim's sister that lives in Germany where Bekim will continue with treatment is the only beneficiary with access to collected funds!


Beko - come back! Family, friends, your actors and your audience is waiting!

Thank you all immensely!


Që prej dy vjetësh regjisori i mirënjohur dhe Profesori i Fakultetit të Arteve të UP-së, Bekim Lumi, është duke u përballë me sëmundjen e rëndë të kancerit.

Gjatë kësaj kohe, shpenzimet e trajtimit të gjatë mjekësor në Gjermani kanë qenë jashtëzakonisht të mëdha dhe ato, me sforcim të madh, janë përballuar vetëm nga familja e Bekimit.

Tash ka ardhë një moment kritik, kur, për shkak të shpenzimeve të mëdha financiare, atij i duhet mbështjetja jonë më e madhe për ta vazhduar përballjen me sëmundjen e kancerit. 

Prandaj kërkojmë përkrahjen tuaj! Ndihmoni me aq sa mundeni, sado e madhe apo e vogël të jetë shuma!
Mos harroni, Bekimit i duhet edhe përkrahja morale dhe te mbani në lutjet e juaja!

Luljeta Lumi, motra e Bekimit e cila jeton në Gjermani, ku trajtimi ka për të vazhduar, është personi i vetëm që ka qasje në fondet me të cilat po kontribuoni aq zemërgjerësisht.

Ju falemnderit të gjithëve, pafundësisht!
+ Read More
Ju faleminderit te gjitheve per kontribute te vazhdueshme!!
+ Read More
Thank you ALL for your generous support! We need to keep going...hoping to make as much as possible !
+ Read More
ne kete te ftohte vetem zemrat e juaja te ngrohta jane me rendesi #perbekimin
+ Read More
Njerez fantastik! Ndihma juaj dhe energjia pozitive po ndjehet! Shkojme tutje!

All you fantastic people! The help and the vibe you're sending is so positive! Keep it up!
+ Read More
Read a Previous Update

€27,635 of €100,000 goal

Raised by 324 people in 1 month
Created February 28, 2018
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
VP
€775
Vincenc Palushaj
4 days ago
TS
€13
Taylor Smith
6 days ago
EK
€10
Emira Kacuri
7 days ago
SL
€20
Suzana Lutolli
7 days ago
€30
Anonymous
7 days ago
KM
€15
Kale Mah-Vierling
7 days ago
FK
€20
Flutra Kacuri
7 days ago
DV
€100
Demian Vitanza
7 days ago
EG
€100
Elizabeth Gowing
7 days ago
KR
€20
Kadrije Bujupi Rrmoku
8 days ago
or
Or, use your email…
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.