136
136
2

Marathon van Rotterdam voor Julie

€3,644 of €2,000 goal

Raised by 146 people in 3 months
Op zondag 9 september 2018 is een van mijn allerbeste en liefste vriendinnetjes overleden na een tragisch ongeluk. Julie was onterecht het slachtoffer van een te hard rijdende automobiliste die onder invloed was van alcohol en drugs. Nooit zou een prachtige jonge vrouw van 20 jaar op zo'n manier uit het leven gerukt mogen worden.
Ondanks al het verdriet en ongeloof van de afgelopen maanden wil ik ook iets goeds doen voor Julie. Daarom loop ik 7 april 2019 de marathon van Rotterdam en deze keer loop ik hem voor Julie.

Omdat Julie's laatste wens, donor worden, nooit in vervulling is gegaan loop ik de marathon van Rotterdam voor de Stichting Innovatie Distributie Voorlichting Orgaandonatie (sidvo), een doel gekozen door de ouders van Julie. Op deze manier kan Julie toch nog haar steentje bijdragen aan het donorschap.Sidvo creëert inhoudelijke, neutrale en objectieve voorlichting waarbij scholieren en kinderen worden onderwezen in orgaandonatie. Het is de bedoeling dat deelnemers aan voorlichtingen daarna hun eigen weloverwogen keuze kunnen maken of ze wel of niet willen doneren.
Julie was zelf al sinds haar zestiende geregistreerd als donor en haalde steeds vaker mensen over om ook donor te worden. Daarom past deze stichting bij Julie en Julie bij deze stichting...

Het zou enorm veel betekenen als iedereen een bedrag wil doneren aan deze stichting (het maakt niet uit hoe groot, want elk beetje telt). Het delen van dit bericht wordt daarnaast erg gewaardeerd, net als het onder de aandacht brengen van dit doel bij vrienden en familie.
Ik hoop dat ik samen met jullie een prachtig bedrag kan inzamelen voor Julie wat ik na afloop van de marathon zal overmaken aan deze stichting.
In de aanloop naar de marathon zal ik updates plaatsen over het verloop mijn training en de sponsoractie op dezelfde sponsorpagina.
 
Alvast ontzettend bedankt!
34178820_15411532660_r.jpeg
+ Read More
Afgelopen week deelde ik mijn verhaal met Erasmus Magazine. Je kunt het artikel via onderstaande link lezen:
https://www.erasmusmagazine.nl/2019/02/04/op-de-laatste-kilometers-van-de-marathon-kom-je-jezelf-tegen-en-daar-kom-ik-julie-dus-ook-tegen/
+ Read More
Vandaag zou Julie 21 jaar zijn geworden... Het is nog steeds ongelofelijk dat een leven veel te vroeg kan stoppen. Ze zal vandaag extra in mijn gedachten zijn❤️
+ Read More
Zaterdag 24 november liep ik de 10 EM (16km) in Ede tijdens de Horaloop. Ondanks het pittige parcours toch een tijd van 1.24.24 gelopen! De marathontraining verloop verder gestaag en de afstanden nemen toe. Voor het volgen van al mijn trainingen kunt u ook op Strava kijken.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle lieve berichtjes en donaties. Dit geeft mij enorm veel motivatie tijdens trainingen en wedstrijden en zal mij op 7 april zeker stimuleren om die finishlijn te halen!

Liefs Annelieke
+ Read More
Het is ongelofelijk, maar binnen drie dagen is het streefbedrag al bereikt waarvan ik alleen maar kon durven dromen dat ik die zou bereiken! Iedereen echt ontzettend bedankt voor doneren en als je nog niet gedoneerd hebt... elke donatie is nog steeds van harte welkom! Misschien kunnen we met z’n allen de €4200 halen als een mooi symbool voor het aantal kilometers dat ik over vijf maanden ga lopen?! Echt iedereen bedankt voor de warme reacties en het delen van de actie op sociale media! Jullie zijn geweldig!
Blijf vooral de actie delen en sta zelf ook een momentje stil bij orgaandonatie.
+ Read More
Read a Previous Update

€3,644 of €2,000 goal

Raised by 146 people in 3 months
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
J.
€42
Johan en Yda .
5 days ago
€5
Anonymous
5 days ago
€16
Jeroen Revelman
6 days ago
PO
€15
P Otten
7 days ago
CR
€15
Coert Ridderhof
10 days ago
NJ
€20
Naomi Doeze Jager
11 days ago
BZ
€15
Britt Zonneveld
11 days ago
€25
Hans Reulen
12 days ago
€5
Karishma Ramlakhan
12 days ago
MS
€15
Marieke de Schepper
19 days ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.